打印 上一主題 下一主題
收起左側

(急) cm plx.

關閉 [複製鏈接]
令圖-,-cm.
茵..* 發表於 16-5-2010 06:49

0,0thx..不過我覺得幅圖怪怪的xd
回復 支持 反對

聽聞加拿大無乜種族歧視問題,聽妳咁講應該可信。
妳知啦!好多嘢傳係一回事,真實又係另一回事。最佳嘅例子就係"美國民主"。
好多人會覺得香港人就會執靚自己個 look,唔一定要潮,不過一定要時尚,否則就會以為係其他地方大,不過就講廣東話。
妳諗多咗喇!
係現今哩個資訊發達嘅年代,唔駛追都會成日聽到、睇到。
「我接受唔到囉~!」哩句近日應該都見唔少吧?
妳無錯,網址會用2個字,哩點無諗到。
其他大多數會以3個字,如係機場、國際性嘅會議或運動會等等國家名嘅簡寫都係用3個字。
易睇同一定無錯,不過妳鐘意。
回復 支持 反對

-.-哈.可能我入深未世姐
可能有人歧視黑人.但應該起碼比美國少
唔係咖咀-.-有d hk人唔靚唔潮-.-讀書look.更似hk人
可能啦xd唔知呢
係就係聽到睇到但我個main point係套野過左好耐=.=
-.-ha係...
-.-其實我係唔慣打can..好怪
回復 支持 反對

香港人唔靚唔潮,讀書 look,但係好香港. . . . . .
我腦內彈出嚟嘅居然係吳卓羲喺《女王辦公室》內,阿K 嘅造型,變咗係電車男添!
回復 支持 反對

香港人唔靚唔潮,讀書 look,但係好香港. . . . . .
我腦內彈出嚟嘅居然係吳卓羲喺《女王辦公室》內,阿K  ...
hyuuga 發表於 19-5-2010 01:18

-.-下...我冇睇到...
    不過電車男唔係單單睇完一套野就做到(o:
回復 支持 反對

我意思係吳桌羲嘅電車男 look。一般典型電車男 look 放上佢身上吧了!
佢個角色雖然話就話係電車男,不過好似動漫都唔睇,嚴格嚟講只係造型同性格似。
回復 支持 反對

我以為你話你自己係電車男囉-.-
我唔覺得佢可以做到有幾電車-.-
回復 支持 反對

我以為你話你自己係電車男囉-.-
我唔覺得佢可以做到有幾電車-.-
Janelle`:3 發表於 22-5-2010 01:39

我完全唔夠無資格加入電車男一族行例。

好意外地,吳桌義做得好唔錯。
或者應該咁諗:電車男唔一定唔靚仔的。正如周星馳嘅電影所講,無人話大俠一定靚仔,只係啲人一廂情願姐!
回復 支持 反對

我完全唔夠無資格加入電車男一族行例。

好意外地,吳桌義做得好唔錯。
或者應該咁諗:電車男唔一定唔靚仔 ...
hyuuga 發表於 21-5-2010 18:30

哈-.-我係宅女囧
原來你一直打錯2粒字-.-吳卓羲才對.
-.-我唔覺得佢靚仔.更加冇話過係因為佢靚仔而唔覺得佢似電車
而係佢比我既感覺好陽光-.-電車會陽光嗎?
不過格硬要扮既冇話唔得=.=
回復 支持 反對

小妹妹係咪宅女就唔知,不過根據妳之前所形容,又真係有啲似。
"鵝"!哩個卓咩?都無睇清楚過佢個名用邊個字添!
個羲字係上次打錯姐!第一次無錯到。
我都唔覺得佢真係靚仔,不過好多人覺得係嘛!
我覺得佢有種型格,同電車男相反。
扮嘢係好講天份同能力,唔係個個都扮到。
懶係嘢嗰個扮嘢就大把人得。
夾硬扮就會好做作同唔自然,稱唔上個得字。
回復 支持 反對