打印 上一主題 下一主題
收起左側

[價格討論] 台巨問價

由於我發覺拍賣的價錢不能作準,所以想問大家一下價格。(台巨)

1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)  /鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?
2.修羅SET? (各項分別幾多) / 鬼左既又幾多?
3.大黑天戒指?
4.官昌戒指?
5.220LV 刀手
6.洪服
7.句刀
8.赤弓
9.朱蒙弓
10. 220搶手應該用咩武器, 同埋幾錢
11. 220破戒應該用咩武器, 同埋幾錢

暫時係咁多!! 唔該各位!
回復

1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)  /鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?   太S(4-6E) 210鬼太S 10-12E 220鬼太45-50E
2.羅SET? (各項分別幾多) / 鬼左既又幾多?  羅SET 係咩--未聽過
3.大黑天戒指?  幾千萬有粒- 3000-5000 冇人放^^ 所以難收
4.官昌戒指? 又係冇人放 幾千萬
5.220LV 刀手  升哂值D兵 4-6E啦
6.洪服  少人放2-3E
7.句刀  4-7E
8.赤弓  幾十E 冇人放  40-50E
9.朱蒙弓  又係冇人放..
10. 220搶手應該用咩武器, 同埋幾錢  用古代槍..
11. 220破戒應該用咩武器, 同埋幾錢  鬼木魚 > 3000M有

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50 贊一個!

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該曬!!

上面指 修羅SET @@
回復 支持 反對

richard4812 發表於 24-12-2016 17:45
1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)  /鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?   太S(4-6E) 210鬼太S 10-12E 220鬼太4 ...

赤弓40-50E你都未必收到...可能要100E左右
回復 支持 反對

咁想問下毀S 同密S 分別 幾錢左右一套
回復 支持 反對

viahb 發表於 26-12-2016 23:40
咁想問下毀S 同密S 分別 幾錢左右一套

毀s唔清楚...密套好似賣到12e一套囉
回復 支持 反對

聶羅阿瑪特 發表於 26-12-2016 23:42
毀s唔清楚...密套好似賣到12e一套囉

唔該曬!!
回復 支持 反對