打印 上一主題 下一主題
收起左側

收購/交換大專CourseMaterial正/副本|工程|商學會計|生化醫療

2020年未過仍可以找我

[工程/純科學][商學/會計][生化/醫療]
本港或海外大學[Degree][碩士][博士]
[HardCopy][影印本][SoftCopy]

收購的話
一個課程全部material收HKD240至800視乎資料量(可議)
大約一本原文書的價錢 先付錢後影印

交換的話
我自己搜集得來的所有LectureNotes可以全部復製給你 務求令你毫無遺漏地完全擁有
不是自己讚自己 在這個PK的世代 我可算是少數值得交朋友的人

我叫Alfred:6600 0934快啲打畀我啦
email:5.mut4n5@gmail.com
我們交換電郵吧 很高興認識你

lecture notes hku space hkcc pdf asso cuhk polyu hd cccu ust hkbu cclu cie speed cityu ad life course materials
回復

本港或海外大學[任何科系][HardCopy][影印本][SoftCopy]
一個課程全部material收HKD400至500(可議)
大約一 ...
S.mutans 發表於 26-2-2014 12:33

其實除左睇material外,你都可以試下上下MOOC課程,因為MOOC課程基本上都係緊貼大學既課程(雖然差唔多全部都係剪輯版)

我本人就經常上coursera同EDX呢2個平台(完成左差唔多5,60個課程)。完成課程更可以得到ACE學分(雖然要比錢,但係美國搵大學好有用)

不妨一試

我既email係:ylaw3@jhu.edu,有興趣交流一下讀書心得
回復 支持 反對