打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] Dio用Zero武器!?另附上GCE Dio古代冠軍

其實唔止Dio製作武器有Bug
大家有興趣既都可以自己去發掘一下~

最後附上GC Eternal Dio古代冠軍

能力上述影片就有 不過都略略講一下大家最關心既數值 綜合能力值76052
攻擊力20245、必殺攻擊力5052、暴擊51.5%、暴擊傷害101.5%、MP恢復104.0%

只能說Dio真係今次改版既大贏家..
先唔講恐怖到痴左線既Onrush
吞噬同黑暗空間既傷害都上修左唔少
而以往最實用 傷害比較穩定又較痛既海膽(煉獄靈魂) 就比較遜色

另外Dio MP4就唔知係咪Bug定真係下修 傷害勁低
(冇得空中出就係原廠設定 呢樣唔係Bug)
回復

DIO真係越黎越屈機!!! 不過會唔會太強又比人下修....
回復 支持 反對

我話小苺先係大贏家你信唔信
其實今次改版只要D能力入得岩,隻隻都會變得好屈
不過相對地,副本BOSS既血都厚咗<-----我錯覺?我第一次打20階打咁耐...
我話就話BOSS血厚咗...但桑纳托斯D血就少得好唔正常...第三形態得十幾行血 OTZ
回復 支持 反對

我話小苺先係大贏家你信唔信
其實今次改版只要D能力入得岩,隻隻都會變得好屈
不過相對地,副本BOSS既血都 ...
calson3 發表於 7-8-2013 22:20

Dio係大贏家都唔代表其他角唔係大贏家 你有點兒誤會我既意思了
另外普通副本Boss血量係下修 而戰慄就係上修幾倍 所以變得難打好多(30層好似有四百幾條血)
回復 支持 反對

回復 4# hj1op2

咁應該係我get錯xD
    普通副本BOSS既血都下修得好嚴重下
回復 支持 反對