打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] lime2轉 小分享?!

先講下 靈氣
1/2轉通用 但只可以2揀1 (姐係6揀3)
如果1轉學左輔助靈氣 就唔可以學2轉輔助靈氣

2轉後可[C+左(防禦)/上(攻擊)/右(輔助)] 轉換靈氣
同樣都係 只可以用其中1個效果 (網速慢可整到2個效果?!)
--------------------
2轉[64級]技能的確好屈機 (仲勁過 拉/zero M4?)
可怕既係有疊傷效果
但係會唔會改廢就唔知

因為我隻lime太低LV 所以好多技都唔知點
MP3 要80LV先學到 點升呀

不過可以講既係 大至上都係1轉回魔靈氣 靠技能秒殺?!
基本上用唔著2轉攻擊靈氣(錯?)

2轉攻擊靈氣 其實係比主修1轉技能用??
                               (好似又唔係咁喎 睇番上面都見到啦 明明就係比2轉用)

主修1轉既話
可以先用挑釁靈氣 引一堆怪 再用[攻擊靈氣既DASH+Z]
打一堆 都可以有疊傷效果[影片中0:13-0:14]  (只要多隻怪物同時被擊飛既話 )
唔肯定係唔係一定要擊飛先得 (印象中好似係唔洗 遲D先再試)

如果1轉 同2轉 1齊打任根本就係屈機組合
回復

總覺得asin同lime係台服既技能傷害很低很低...
回復 支持 反對

回復 2# 正紫月

巴西 同台灣 差別應該唔大
以1轉黎睇 2邊隻lime 傷害都一樣咁上下
只係台灣會唔會修正番好bug既問題
回復 支持 反對

招落雷- -....秒怪  PVP會秒殺吧?
回復 支持 反對