查看: 4025|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] 買幾多點仲用計數機篤? 一App搞掂la!~(自家寫既android app)

踏入六月, 小弟開始放暑假(唔好打小弟, 事關小弟讀ASSO早考試), 不過最近小弟又玩少左CSO, 因為係暑假想玩寫App, 因此就花3-4日寫左呢個 G Calculator for CSO 既App...(only for Android)

呢個app一次過幫你計好你想係CSO買野既GASH點數數值所需要幾多錢,仲有點數列表比你參考, 就算出左街都方便計, 方便睇 =]
(呢個app絕對唔係賣廣告, 只係方便各位, 絕對100%completely free, 100%無廣告,小弟放app上黎係因為無credit card, 所以不能放上Google Play)
(真係十分sorry, 小弟家境清貧, 只係用Android機,加上小弟鍾意JAVA多, 所以IPHONE, WIN PHONE用家無得用,唔好插小弟,pls)

唔講肺話...
(支援平台: Android 2.3.3 - 4.2.2)
(測試機型: huawei U8815 Android 4.0.3)
睇片!
(唔識用請睇片)

(.apk)

希望各位大大鍾意 =]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 5樂點 +200 Bravo! +4 收起 理由
人渣二世 + 1 好有心機...心態不只值一個bravo^^ ...
倉井影 + 200 原創內容,有心機,樂點200
HC_Leung + 1 內容精彩
血映雪 + 1 支持樓主!
kelvinchm + 1 不錯的建議

查看全部評分

回復

ok喎 可以for啲唔識計返做港幣的人用
回復 支持 反對

雖然我知道如何計算, 但我很欣賞樓主肯付出心血製作這程式...
當然, 我更欣賞他肯與大家分享!
回復 支持 反對

真係唔俾Bravo都唔得
建議樓主可以加多D圖片元素落去
回復 支持 反對

估唔到nk都有cso app(我想知你個app入佐咩code?
回復 支持 反對

雖然好似有D多餘我都唔會裝  但係真係好有心機
BTW個買點地點係咪真係有齊所有地點?_?
回復 支持 反對

個app唔錯,幾方便,支持樓主寫下其他app
不過版主係你個post下面話樂點加200,但點解加得100= =?
回復 支持 反對

雖然好似有D多餘我都唔會裝  但係真係好有心機
BTW個買點地點係咪真係有齊所有地點?_? ...
乂夕陽乂 發表於 6-6-2013 18:41

佢唔係有齊邊到可以買點, 我只係list 哂有邊種地方可以買到咩數值既點, (for example: 7-11買到$20 點, but OK 無得買$20點 咁樣..)
回復 支持 反對

真係唔俾Bravo都唔得
建議樓主可以加多D圖片元素落去
HC_Leung 發表於 6-6-2013 14:51

thx for 你既意見 你地既意見就係可以幫到我改善APP既質素 =]
回復 支持 反對

個app唔錯,幾方便,支持樓主寫下其他app
不過版主係你個post下面話樂點加200,但點解加得100= =? ...
tomy09 發表於 6-6-2013 19:00

應該係版主權力唔夠大,每次上限只能加100
所以分開左兩次來加
你睇返評分個到就見到係+100兩次
回復 支持 反對