查看: 7839|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] 想入台服??入黎可能幫到你^.^

可能大家都玩慣哂港服D場我故無數的玩家都想入[size=1.17em]台服{:13_690:}

咁甘日就教下大家啦

[size=16.666667938232422px]1.要入台服先到http://www.adjsq.com傲盾
[size=15.555556297302246px]2.之後係http://www.adjsq.com的右上角有"注册"
3.同時你就Finish左你的
4.e個時候你安裝好d[size=15.555556297302246px]傲盾
[size=15.555556297302246px]
[size=15.555556297302246px]去到e步你就得左50個%
[size=15.555556297302246px]5.之後就登录[size=15.555556297302246px]傲盾
[size=15.555556297302246px]6.入到去[size=15.555556297302246px]傲盾按選擇遊戲
[size=15.555556297302246px]7.按[size=15.555556297302246px]反恐精英OL(*好像係F字頭)
[size=15.555556297302246px]8.之後就開始加速 咁就入到

[size=15.555556297302246px]得10日用 用完再開個新AC就可以再用過

#3有圖

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
marypass654 + 1 不錯的建議

查看全部評分

回復

wo 之後我仲以為係地區選擇既問題...
後尾先知係beanfun地區既問題而且你又冇圖...
加上用呢個會唔會?\人地用程式練盲狙都比人封-0-
回復 支持 反對

有圖XD

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 3# michael12pk

看D咩@@爆PING!
回復 支持 反對

ET都係100幾ping
回復 支持 反對