查看: 38634|回復: 127
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] [榮譽]補尾刀禁止 正式解法

悠遊模式:驚爆捷運站(地圖細比較快)
始模式會加減KD

最少為(含)4人以上
下面例子為4人
甲武器為KM.45手槍 乙武器為AS50
解任的:CT甲
幫手的:CT乙
幫死的:TR A/B

一起去TR陣營,用KM.45手槍射A一下,(不一定是打到紅血就算扣1血都會計算)馬上用AS50殺掉A,在一定時間內就算打幾槍都得,太耐先殺就會沒有下面圖片字樣(沒有計算)
會出現以下圖片的字樣ASSIST 甲就會馬上累積了1 累積夠1千就完成任務

切記不要再問用咩槍殺先計 沒差的!
消息來源
真夏WZ 認識的人中第一個完補尾刀 也是他教我大致內容的
arwai1985(偉叔)因為他場場都有記低C.C 已完任
感謝偉叔&lautommy 兩人各提供3個分身 也恭喜偉叔紅稱

做任無分國籍/地區/軍團/男女/老幼

另插入我的圖片(圖有教學) 紅稱了很開心

巴哈 團友布林代post 睇得出佢文采比我好多
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=11902&snA=213308&tnum=16

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 16Bravo! +16 收起 理由
marypass654 + 1 原創內容
Nelson1234 + 1 good~
pongchuntik + 1 原創內容
ben27649227 + 1 like
1113233 + 1 很好~

查看全部評分

回復

千哥 幫上紫你收幾多?
回復 支持 反對

千爺你好....我見你話開帖先上黎嫁咋
回復 支持 反對

乙方殺死TR個下,要一槍射死,甲方才計算嗎?
回復 支持 反對

thx for sharing & 紅稱恭喜晒~~
回復 支持 反對

原來係甘.. 多謝哂
回復 支持 反對

比復仇簡單喔~
回復 支持 反對

1場33round要幾耐時間??
回復 支持 反對

回復 1# vIrGo千

支持千~咁快紅稱啦a_a.補尾刀你幫唔幫做?
回復 支持 反對

恭喜千紅稱
你的簽名要更新了
回復 支持 反對