打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [急]關於25號更新經驗值問題

關閉 [複製鏈接]
佢今日出左個公告..如下
一.經驗值部份,會把所有等級調到100%:

改版前                    改版後

LV16 20%        lv16 100%

Lv45 40%        Lv45 100%

Lv50 30%       Lv50 100%

Lv60 60%       lv60 100%

咁49lv係咪1定要40%先會自動100%= =
定個d係例子黎@@?
回復

應該係....要按番佢個%....唔係佢打出黎做咩?
狗系到爆.......我家陣隻新人去到49...唸住升上50...等改版後可以升到51....
佢e家彈出個公告....要有呢個%先會升....灰晒...即係叫我49升到40%停..
回復 支持 反對

What's your problem?
Whatever 40% or 80%,Your level at 25/2 will be 100.0%
It doesn't means you must promote to 40%.
This was just a example.
Take it easy.
Not to worry about.
Ming you are the most stupid guy I have seen before.
回復 支持 反對

佢今日出左個公告..如下
一.經驗值部份,會把所有等級調到100%:

改版前                    改版後

LV1 ...
a555222 發表於 23-2-2010 19:34

睇唔睇到紅字? 咁應該明啦
唔明就睇下醫生
個D16LV 20% 只係例子,,唔好誤導人PLEASE
回復 支持 反對

樓主copy留左「例子如下」幾個字
回復 支持 反對