打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 裝備 心得 - 如何沖最岩自己裝備?

70完美藍腰 pk ser有人一千收
MiChing 發表於 28-9-2009 07:17

幫手放@_@""
精良 70藍腰 ~ 已+10 , +1體 2%內力~
出價~ 過數, 先入數 ,後俾裝 ~_~
回復 支持 反對

咁多人都沖完美係有得解的
第一點:+10完美的裝備分數多過+10精良
所以好多人都係因為d分數而沖完美當然係有$人方面
第二點:升一等級先會加一防禦
所以全部完美同全部精良裝備+0已經差大約十防=多十個等級的防禦,90後10lv差距都比較大
第三點:賣出方面多數 精良+10賣出去價錢多數比完美+10低,所以d人都會沖完美為主
第四點:而家市場上有好多完美都同精良加的屬差1左右/完美比精良+的還多 如70lv精良鞋最多+5敏 完美的已有+4敏 /本人的70完美褲 氣血最大值+50 而精良的也只大約+4x左右 所以精良加的屬性不一定比完美多
既然差距不是太大,所以相比之下都會選擇完美來沖,
以下只是我個人的見解,只供參考
本人是以香港和平ser為例,如果有講得唔岩就大家交流下^^"
回復 支持 反對

我想問用咩野沖嫁?
回復 支持 反對

祝福強化卷軸 商城強化 15個大洋果個/強化卷軸 20000$npc有得買
回復 支持 反對

唔該晒^^"
回復 支持 反對

緊係睇屬沖= =我把70刀  上個月頭買  幾十萬買 都係貪佢屬好(5力4敏)= =雖然係一般~放裝d人問有第2件係原美都即收線- -
回復 支持 反對

15件+10 會屬性加
a_a
回復 支持 反對