查看: 11510|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 韓版盜賊今日橫空釋出!!!!!!!!!!!!!!!!

韓版測試SER火爆推出今年度最強角色女盜賊

http://games.qq.com/tencent/dnf/zt/thief/
請大家先睹為快

Rogue(流氓) 覺醒:Sliver Moon(銀月)
擁有DNF中最快的速度,無限取消,多樣的連技,活用連擊點,雙倍暴擊傷害
裝備專精:ROGUE皮甲專精(效果以45级上衣為例):力量+30.15,攻击速度+2.1%,物理暴擊率+3%,物理暴擊傷害+15%
Rogue覺醒→Silver Moon銀月
覺醒被動技能:月弧:獲得連擊點數時一定時間内命中率/回避率/暴擊率增加;
覺醒主動技能:Silver Stream:使用時一定時間内進入Stream模式,身邊刀鋒環繞,招式判定範圍改變各種招數隨時取消產生更為華麗的連續技。

韓國會場流氓解說影片

Necromancer(巫師)又名亡靈術士 覺醒:Death Bringer死亡使者
使用靈魂之力,控制全新的死靈:蜘蛛王“尼克爾拉斯”恐懼大王“巴爾拉克洛”進行攻擊
Necromancer輕甲專精(效果以45级上衣為例):智力+30.15,MP 恢复速度+9%,施法速度+3%,物理暴擊傷害+15%,MP MAX+20.88
Necromancer覺醒→Death Bringer死亡使者
覺醒被動技能:虐殺者的恐怖:巴爾拉洛克的攻擊攜帶DEBUFF效果;
覺醒主動技能:Panto Strum:召喚死靈大軍攻擊敵人。以犧牲僕人從而產生的大範圍攻擊技能....技能爆發前附帶有和黑洞相似的吸收能力,視覺效果極其華麗。

韓國會場巫師解說影片
另外第三盜賊轉職-忍者暫不開放!!!!!!!!!!
回復

我都有睇啊@口@  不過暫時好似釋出左兩個職業炸(哀....
女流氓就伯速度的象徵@﹏@  韓服快d出來~~好想快d玩
咁淨番復仇者炸~!!!
回復 支持 反對

唉~~~格鬥愈來愈無職業優勢了~~~
愈遲更新愈強既XD!
無可能的~~~這是幻覺吧...幻覺吧?!
回復 支持 反對

愈遲更新愈強既XD!
battlesunx 發表於 20-7-2009 23:50

唔怪得戰法咁慘@~@
回復 支持 反對

玩左了-.-
死靈睇片好型好勁
用落麻麻.....好快空藍  一般人玩唔起
ROGUE可以去死了@@
攻擊力太低  應該同漫遊一樣係貴族職業- -
另外2個職業都需要操作.....手殘少少都唔洗玩[[onion_56]]
回復 支持 反對

愈遲更新愈強既XD!
battlesunx 發表於 20-7-2009 23:50

直擊訪問:更新完你是否要收山?(囧
回復 支持 反對

bato 一起堅持吧
我會一直 華麗的
回復 支持 反對

哇真係好勁
不過都係鐘意原版果隻DNF 好d
呢架如果越改越多既話
會無左果種原來既dnf 味道
回復 支持 反對

回小雲~~~唔係~~~ 我會同秒速一齊堅持落去! XD
要練出最強散打呀= =