打印 上一主題 下一主題
收起左側

2012年, 地球會發生甚麼事?

2012...唔係普選咩@@
(對唔住 爛左小小XDD)
精神層面黎講 的確算係人類既一大進化??
人又由幾時開始停左進化??
e一切到係迷

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
守衛~朗 + 8 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

靛藍兒童是咩黎?
另外..你講d野都很不可思意...
回復 支持 反對

好想識飛...好想見外星人.xdd><
回復 支持 反對

靛藍兒童是咩黎?
另外..你講d野都很不可思意...
海子... 發表於 15-2-2009 13:23

地球有哪些東西是可思議的....地球從創造到現在...沒有東西是用常理可以解釋吧!
回復 支持 反對

地球未日就算唔係2012年既話 都會一定有一日會未日 係未日既時候 我地真係唔知做D咩= =   

見到外星人都沒用.... 只不過可以見識一下佢地個樣= =  你唔知佢會用咩來同你玩= =   

只於我地地球未日左之後  去邊到星球居住既話 好多人都話火星 因為火星岩我地生活- -  但係可惜時間同金錢.人力都係一個好大既問題   

地球未日後~  鬼魂會係邊到泥?   死左之後鬼魂都做唔成 你固到時會點樣 會唔會好似睡覺 咁 無知覺 無夢 只會永久永久地安眠

仲有藍星人都幫唔到我地D咩忙 如果真係未日 我地行到邊都死=  =   一係上太空 可惜無金錢 人力 同時間 ....

因此藍星人想泥都沒用....

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
守衛~朗 + 15 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

火星已經不合適人類居住了 不信可以在這版扒文就找到
回復 支持 反對

地球未日就算唔係2012年既話 都會一定有一日會未日 係未日既時候 我地真係唔知做D咩= =   

見到外星人都沒用.... 只不過可以見識一下佢地個樣= =  你唔知佢會用咩來同你玩= =   

只於我地地球未日左之後  去邊到 ...
雪傲天 發表於 16-2-2009 22:17

我已經大量準備...不定期存貨...已經準備和神來一次生死決鬥!人死是什麼,沒有人會知道,但只要心中無悔,死後是什麼也不重要吧!
回復 支持 反對

靛藍兒童好似話係用入境處果d溫度探測儀器睇到佢地係藍色既...(一般係紅/橙/黃色
5歲未夠識講宇宙野,冇記錯情緒控制方面有d問題?...
基本上禁隻字查都搵到- -

評分

參與人數 1樂點 +12 收起 理由
守衛~朗 + 12 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

靛藍兒童好似話係用入境處果d溫度探測儀器睇到佢地係藍色既...(一般係紅/橙/黃色
5歲未夠識講宇宙野,冇記錯情緒控制方面有d問題?...
基本上禁隻字查都搵到- - ...
卡尤 發表於 17-2-2009 20:02

是誰把你教壞的...
回復 支持 反對

應該是用氣場觀看機才是= =
回復 支持 反對