查看: 8925|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] (蜀國) 鳳舞天翔 五級軍團

蜀國  五級軍團     鳳舞天翔

在烽煙四起的亂世中追求地球村精神, 以和平為首. 立場以蜀國為根本

起義目的: 令大家有一個開心的環境享受遊戲 ,感受到團隊的互相幫助
希望大家可以同我地一齊努力. 為    蜀國  ,為軍團增光亦為自己建一番事業

鳳舞天翔理念
1.鳳舞天翔內各英雄需互相尊重對方,上下線要同大家打招呼.既然入左門的大家就係手足 ,好兄弟 好姊妹,有問題請以和平方式解決,絕不容許私下互相打鬥.
2.軍中人士請不要胡亂對任何人(包括:紅名人士)開P同罵戰,記得我們立場是中立的! 不要成為別人的殺人藉口 ,以至破壞本門和自身形像.
3.如與其他軍團或個別人士發生衝突或被殺,不論對錯與否一切由雙方會長或軍團管理層人士處理,嚴禁私自解決
4.軍中人士不得搶人練功點,請大家互相禮讓
5..軍中人士如果無合理理由離團或沒有事先通知 , 之後將不會再招收
6. 為左令大家有更好的軍團環境及福利 ,軍中各位英雄好友請多多做軍團及結義任務.
7. 對敵團從不手軟 .
8.歡迎大家申請加入鳳舞天翔^^同我地一齊玩,一齊玩吹水=P記住多d出聲傾計呀^^
收生條件:
1.白名  2.不搞事  3.和平份子 4.有心在本軍團發展
5.男女皆可  6.開心果(建議項目)   

違反本軍團理念者將受到警告或逐出門户:   3次警告=逐出門户:
警告:例如
-比人投訴
-胡亂開罵戰
逐出門派:例如
-間諜
-胡亂亂殺玩家
-兩次警告
-一星期以上無故不上線
本軍團舉行不同活動, 包括:
- 友誼賽
- 解任團
- 副本團
- 不定期神秘活動

注意事項:
-本軍團會定期更新此帖
-如此帖有任何問題.可於MSN搵我.
-誠意邀請其他軍團與鳳舞天翔結盟,有興趣的請與本人聯絡。
-看帖後請回帖
-有意留位入幫者,請留 msn(由於留位人數有限.請有心人士盡早申請)

風雲更新小提示:本軍團LOGO將於短期內面世

結義名單:  祥云蒼天 ,   /
回復

good~~我係樂樂~~第一個報名ccccc
回復 支持 反對

推下先推下先''[[bao_28]]
回復 支持 反對

其實呢,點解要係團名前面加咩國,
好似話唔同國就可以入同一個團架ma,唔係咩._.?
回復 支持 反對

真係唔知波- -''''''''''
回復 支持 反對

我都入呀  我入蜀            
回復 支持 反對

因為一個城池係一個軍團負責守, 如果同一軍團係唔同國...唔知會點@@
如果有各位知道以上答案請多多指教, 我會盡快修改^^
回復 支持 反對

如果想入GE記得留個MSN AR^^
回復 支持 反對

我就覺得應該唔洗同國掛,
係國戰見到自已幫可能矛盾左d姐
回復 支持 反對

國家LI個問題可以遲一步再去改^^因為升到40都要DD時間
聽日入左GAME再了解多D, 容後會再加修定^^
回復 支持 反對