打印 上一主題 下一主題
收起左側

SE有咩咁吸引

關閉 [複製鏈接]
原帖由 於 28-6-2008 21:53 發表

MOTO 係令我最失望...佢既 CRYATAL TALK 真係好好..但係 管理層唔進取...雖然 已經欲布左 500 萬像 既ZN5  但係..始終未夠好....

======
根本D人買SE 買樣既 分分鐘佔 80% 以上 -.-

看透塵世ge人都唔會用SE la...[[tk_14]]
回復 支持 反對

回復 31# 的帖子

= =N記D機既樣真係唔係好掂,但係又唔係差...
如果個款似SE  D機,N記應該玩晒
回復 支持 反對

原帖由 〝Stephy。鳴月 於 29-6-2008 22:08 發表
= =N記D機既樣真係唔係好掂,但係又唔係差...
如果個款似SE  D機,N記應該玩晒

N記e+都玩晒...唔使 抄se 樣.... 手機出貨量遠超 se  ... se只不過係香港先咁受歡迎.....
回復 支持 反對

原帖由 於 29-6-2008 22:46 發表

N記e+都玩晒...唔使 抄se 樣.... 手機出貨量遠超 se  ... se只不過係香港先咁受歡迎.....

香港仍是Nokia天下[[tk_06]]
個系統根本無得比,SE個OS太簡單la,無咩好用,我個人不喜歡簡單的東西[[tk_14]]
回復 支持 反對

因為佢地出既手機.比例靚.
so大家會買佢.
因為我地2依家只係睇樣..唔睇有咩好用
回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 30-6-2008 06:14 發表

香港仍是Nokia天下[[tk_06]]
個系統根本無得比,SE個OS太簡單la,無咩好用,我個人不喜歡簡單的東西[[tk_14]]

青少年 係se天下[[onion_78]]
se 所有機既os 都係同s40同一lv -.-封閉平台...整係可以玩java ....
se 既smartphone 太少...
但係n記既smartphone其實有唔少係比人當普通電話用...香港人..太著重個樣..
回復 支持 反對

原帖由 於 30-6-2008 15:31 發表

青少年 係se天下[[onion_78]]
se 所有機既os 都係同s40同一lv -.-封閉平台...整係可以玩java ....
se 既smartphone 太少...
但係n記既smartphone其實有唔少係比人當普通電話用...香港人..太著重個樣..

就是d人看不透...能看透的人就更感立於超然之地[[tk_03]]
回復 支持 反對

咁多間手機公司都有賣廣告...係N記冇...暫時我味見過佢賣電視廣告\../

報紙個D唔計- -
回復 支持 反對

原帖由 〝Stephy。鳴月 於 1-7-2008 11:15 發表
咁多間手機公司都有賣廣告...係N記冇...暫時我味見過佢賣電視廣告\../

報紙個D唔計- -

回復 支持 反對

回復 39# 的帖子

我味見過- -
回復 支持 反對