打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 片面之詞 憑什麼?! 何為搶場? 理虧" 妒忌?

其實人地都係因為樓主放左kenchanqaz 個名上去
先出下聲 你地唔洗夾埋1齊 串番人的;s
回復 支持 反對

其實人地都係因為樓主放左kenchanqaz 個名上去
先出下聲 你地唔洗夾埋1齊 串番人的;s ...
ancu32 發表於 5-10-2011 15:21

已澄清左引用的真實含意

而唔係串人~.~  係佢再3追究+暗串在先 詳情睇第一頁"
回復 支持 反對

其實你無拿拿放左人個名上去 好難不追究的
只要你del左佢個名 我諗應該冇事

我發表下意見 唔岩聽可以算數
回復 支持 反對

以上文字只係樓主將自己ge行為合理化?
Keith_Li 發表於 5-10-2011 14:34

隻隻遊戲都有佢ga條例/排頭

彩虹島<場>ga問題  一早已經由Ss風sS 定立

我只係重申+引用而已  唔係合理化 thx  因為本身就係合理

其實你無拿拿放左人個名上去 好難不追究的
只要你del左佢個名 我諗應該冇事

我發表下意見 唔岩聽可以算數 ...
ancu32 發表於 5-10-2011 15:30

我諗放人地個名出泥 係唔洗經當事人同意  我個名夠成日係樂古出現俾人拎泥講啦

唔通我就要追究?  再加上 今次目的不是"他"  而係引用 係正面:"   我唔明點解要追究?

識"引用" 可以增加文章說服力 你有讀中文架?  放人個名出泥係樂古時有發生  不奇哦"

請問你彩虹島名係?  別做路人甲吧^.<
回復 支持 反對

風定立? 佢又唔係gm 憑咩?
如果係gm講ge 你咪引入/重申
如果人地錯你又跟埋人地錯?
最後 你仲未回應
ps: 以上語論不是對風作出任何意見

仲有 你本身都有問題 你自己都識講 唔知係咪死人ge$b 你都係根據你ge推測而作出行動
咁你又唔識問? 再者 人地技術上未能同用戶睇哂2隻ac 你問一問好困難?
你唔好再將人地ge行為當成有力ge數據去支持自己
你如果自己係有道理ge 就唔係引用呢樣 重申個樣la
唔好成日拉哂d人入黎講la
回復 支持 反對

我諗放人地個名出泥 係唔洗經當事人同意  我個名夠成日係樂古出現俾人拎泥講啦

唔通我就要追究? ...
滅絕魔神 發表於 5-10-2011 23:42

其實你比人放左個上來 覺得冇咩大不了
可能當時人覺得有問題的 才追究
不過追究係他的事 我都不作平論

本人就是叫ancu32 得閒可以和我吹下水 做個朋友
回復 支持 反對

怪就怪隻錢B過左成幾分鐘先知個場比人打緊,
打左成幾分鐘先出聲個場仲會係你咩..邊個會可憐你丫?!
明知出口2多人打.而加又少SER更何況眾所周知而加無雙開就醒目少少喇..而加又係到嘈人!
你估只係得你無雙開&得你要升LV咩!?
怪就怪自己唔小心同太大意走黎怪人都有..
回復 支持 反對

風定立? 佢又唔係gm 憑咩?
如果係gm講ge 你咪引入/重申
如果人地錯你又跟埋人地錯?
最後 你仲未回應
ps: 以 ...
Keith_Li 發表於 5-10-2011 15:43

遊戲秩序不嬲係玩家自定  無一套完善ga條例維持安定

你可以玩得今開心? 一早變成殺戮島啦  就正如果國家唔可以有法律

GM無條例約束我地  自當要自己定立啦  個陣無人唔認同架啵

做咩? e家想反口?  重有 道理上 我係有權選擇向錢b 作出提問與否  我唔出聲 唔代表佢唔洗出聲

我出左聲 一樣唔=個場係佢   你都係咪曬口水啦 講泥講去重點都係我d字眼

有理據就駁膠我  咪係到點字成金  當係寶甘  唉~.€
回復 支持 反對

怪就怪隻錢B過左成幾分鐘先知個場比人打緊,
打左成幾分鐘先出聲個場仲會係你咩..邊個會可憐你丫?!
明知出口 ...
謹此而已 發表於 5-10-2011 23:46

咁姐係話你知道個場係有人la 你明知有人都要去打
你ge動機又係咩呢
再者 問題在於
你又唔問有冇人就開始開掛 咁又代表d咩呢
回復 支持 反對

咁姐係話你知道個場係有人la 你明知有人都要去打
你ge動機又係咩呢
再者 問題在於
你又唔問有冇人就開始 ...
Keith_Li 發表於 5-10-2011 15:52

唔好意思 如果錢b係到=個場係你  好 我就放曬 10隻錢係鋼都 個個場都係我架啦~

甘得5得?  俾d理智啦唔該  重小學雞咩  無d常識 唉 廢膠事同你嘈 898
回復 支持 反對