查看: 27535|回復: 14
收起左側

[綜合討論] 感覺新日冥王仍比不上台兇

睇完條片,雖然都係挑釁,但係都係幾野就死,台兇仲可以再召,直召到怪堆中
主要日冥王都係加智回智用,回智又慢,加智又唔係多,定位好似唔太準,官方整隻錦既野,都係期待明台兇冥王多d
回復

隻野應該就係用黎先手引怪
升LV / 打段 有時D怪係隔離就要用佢開技然後跑圈
引走左之後再用台凶磨  應該係咁玩

台兇好似係隨機出挑釁? 怪係隔離既話應該冇命等到佢出
回復 支持 反對

無記錯佢可以挑釁埋天怪,連埋主動放挑釁算係比台兇好既地方
只係定位真係好怪,人地台兇可以用回血技能補血
日冥王無曬魔就基本上等gg,所以我覺得日冥王唔係打持久戰用,係比人挑釁之後速戰速決
回復 支持 反對

唔知點形容佢.除非台柱覺醒回埋MP..咁佢就勁喇..不死身
回復 支持 反對

between 發表於 1-1-2020 12:58
隻野應該就係用黎先手引怪
升LV / 打段 有時D怪係隔離就要用佢開技然後跑圈
引走左之後再用台凶磨  應該係 ...

D怪好多時都有AOE,佢係隔黎你放AOE全軍都凶多吉,台兇直召到怪陣D怪放AOE都可能沒必有事
回復 支持 反對

ychych00 發表於 1-1-2020 17:55
唔知點形容佢.除非台柱覺醒回埋MP..咁佢就勁喇..不死身

回極都唔夠D怪扣得快,家下官方好少會比你慢慢殺
回復 支持 反對

其實之後已經大幅提升能力
https://youtu.be/SDeDCIYK-Vo

https://youtu.be/nEWX6t4YmNw

同之前最初推出嗰陣時都相差好遠
回復 支持 反對

台凶冥王 定位未必係坦, 你睇佢將日凶改成咁就知
回復 支持 反對

好似都唔會話比佢頂太耐,同埋點解招挑好似時有時冇?
回復 支持 反對

轉台兇強裹還是明轉兇強  ?!
回復 支持 反對