收起左側

[綜合討論] - 國 服 教 學 · 發問前請先細閱 -2020.4.25最後更新

琴晚叼國服戈個post吾係del左掛-0- 睇完番尋味
hong2784 發表於 27-3-2015 19:57

裡面有他人的個人資料,我就刪了。
回復 支持 反對

人地版主都係國服既人 要維穩咪del po囉
比人講穿晒事實 國服班人又呃人又賤 搶人女朋友添
回復 支持 反對

比人講穿晒事實 國服班人又呃人又賤 搶人女朋友添 ...
WOHI 發表於 27-3-2015 20:14

一,裡面有他人個人資料,我才刪。
二,國服有些現象我不否認,你可以另開一帖道明。
三,唔好一枝竹打一架船。

我做左咁耐版主,行得正亦企得正,
如果你認為我偏私,你可以去投訴我。
回復 支持 反對

但係佢講得有道理我幾個月前都玩過國服 玩到50幾 港服同國服真係好大分別 你廢吾會有人理你 勁就好多狗跟住你

話說我升到40戈陣就開始世頻搵港服人相認 點知由8點叫到12點冇人理-.-咁算啦諗住搵個師父玩下啦 話吾洗帶升 點知又冇人理-.-真係吾知咩料

就算港服你叫多幾下都有人吊下你啦 國服d人現實到**
回復 支持 反對

但係佢講得有道理我幾個月前都玩過國服 玩到50幾 港服同國服真係好大分別 你廢吾會有人理你 勁就好多 ...
hong2784 發表於 27-3-2015 20:21

係既,我唔否認。
其實有時你岩黎玩,大家都無咩心情教,
之前有好多玩到40,帶到60幾,最後又無玩。

不過,如果你依家想黎玩既,你可以黎,
我近排得閒,可以帶下你地玩。
回復 支持 反對

吾係教-.-係連搵吹水既人都冇 更講明吾洗帶升....我自問玩左天龍6年d基本野都識 可惜搵5到朋友 戈陣我咩卡都買齊準備升上去 不過升到50都係得自己真係冇哂心機 有朋友仔一齊玩係長玩既動力
回復 支持 反對

吾係教-.-係連搵吹水既人都冇 更講明吾洗帶升....我自問玩左天龍6年d基本野都識 可惜搵5到朋友 戈陣我咩卡 ...
hong2784 發表於 27-3-2015 20:31

明白。
幫入面之前黎過好多40幾lv。
無人一齊玩,所以就放棄左。

= =對於無人同你吹水呢樣,
真係同你say個sorry,
有時大家係sky係yy都唔望個頻。

如果你仲想黎,我帶你玩啦~
以前一直想咁做,係無咩時間。
回復 支持 反對

比人講穿晒事實 國服班人又呃人又賤 搶人女朋友添 ...
WOHI 發表於 27-3-2015 20:14

有個人資料要DEL係常識吧。唔好賴版主THX。

另外亦有D人歪曲事實,唔承認自己問題、冇自覺,被負面情緒蒙蔽,
導致全部野都係人地錯,自己岩。所以個版咁多野講咁多野發生。

至於呃人又賤,
如果你話迫人收AC,其實D人有自己唸法,有得迫的嗎。
有意咪收,無意就算,自己友冇野好呃。
可能有時推介得太興奮,但絕唔係攞住把槍迫你拎錢出黎。
而且收野都要睇時機,收完先有更好的上架都冇辦法。

感情問題亦唔應該放係到發洩,私下解決。
呢到係大家既遊戲討論平台嘛~
回復 支持 反對

咁呀 不如你又解釋下點解秋凌諾隻ac會咁唔符合市價咁放左比傲飛~ 唔係話自己人?
回復 支持 反對

咁呀 不如你又解釋下點解秋凌諾隻ac會咁唔符合市價咁放左比傲飛~ 唔係話自己人? ...
WOHI 發表於 27-3-2015 20:41

吊你咩秋凌諾

btw wohi小朋友,我有錢 你吹咩 我叫佢1皮俾我既 你出得起錢都可以買
回復 支持 反對