打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 今年cso冇比賽,不如自己搞,大家一齊討論一下

回復  t246810782

係團ser個D,米又打完乜都無,重要係過程, 比賽係俾個借口D玩家回流打下 ...
roompklee 發表於 4-8-2013 21:36

又可能會想拎個第一威下(如果多人參加的話
回復

最好cso版主組一team出黎打,俾我地見識下
roompklee 發表於 4-8-2013 21:20

表示無玩CSO數月已經手眼腦不再協調(Game入面)
回復

回復 55# t246810782

好多以前出名既團隊都已經轉玩其他game,好少玩cso
同埋獎品黎黎去去唔係樂點就章,仲想要咩
回復

回復 47# 馬倫

獎品同人數成正比,俞豐富俞多人參加,包括D未夠實力走黎博下大霧 (包括我)
回復

回復 60# kissopen222

我一定打....
回復

回復 63# 馬倫
緊係點數啦,但我知冇理由叫你地貼錢做板主所以其實大可以搵人贊助比賽,當然唔係咩廠商啦,人地彩你都傻啦
但可以由樂古會員到搵,例如係樂古整一個章比呢d贊助比賽既人,
佢地又可以有個章,個比賽又可以吸引到人
如果樂古個邊唔比咁做都可以有另一個方法,就係賣樂點,我見都好似有價有市
或者可以做個集資,睇下有冇人捐d樂點出黎,之後再睇下有冇會員對樂點有興趣
出最高金額(現金)個個可以拎晒咁多會員捐出黎d樂點

不過我估樂古應該唔會比以上任何一個方法過
回復

回復 62# superchanouo

我米又係,操幾場就返哂黎啦!!!!!!

LOL中
回復

或者可以睇下有冇軍團想宣傳下,
贊助比賽可以係每個有關比賽貼中有一小段廣告比佢地宣傳
雖然應該冇咩團咁dump本,但我相信樂古應該當中有d想搞大個團但冇地方宣傳既團
再唔係point槍都比d樂點同章吸引,不過point槍肯定吸引唔到好多人
其實之前個d咩cso point入邊咪有得換點數道具既,個d又係板主貼出黎?

評分

參與人數 1樂點 +1840 -230 收起 理由
宇智波鼬 + 1840 -230

查看全部評分

回復

回復 41# 血映雪

換個,衣個夠正掛
回復

求搞手

評分

參與人數 1樂點 +160 -20 收起 理由
宇智波鼬 + 160 -20