打印 上一主題 下一主題
收起左側

EQMANTEAM(應付垃圾一句夠做got5求敗,夠做埋黎:D )

其實你就真係好廢既  羸幾隻CHEAT 就當自己好勁咁 日日話人淆你 廢事曬時間同外掛玩 在心中啦EQMAN

當天空灰暗時  2013-07-23  永久鎖定
回復 支持 反對

存在個團唔會開掛lo
我本人都識左存在好多年
雖然存在講野說話雞d
但他心地好好,份人又有正義感
次次叫他幫手都會幫
更不會容許有掛在他的團內
我地以前在lovestory的日子己不停比人說掛
但我們都不計較
因為大家互相明白,只要是用實力去取得勝利
不用理會別人說法
AKB渡辺麻友 發表於 26-7-2013 07:20

一直就這樣 找我的方向 不理會別人奇怪的眼光
回復 支持 反對

最後一句:講真你地班垃圾可以做咩姐? jason(ak剋星)cheat ok 當你小甘唔識 你覺得一個咁有實力既人會留係cheat team 咩?做咩唔入ttz . ... eps...adventrue...cap? 呢D 用下你地個豬brain 思考下啦
回應抽水比我果team抄個既team:輸左吾會屈人掛而又唔敢nx demo cso 9ban ac唔係第一日既事 你地班垃圾除左見人地果隊有D事識抽水 仲會做咩 係想知多come rc 叫多D人 thx

最後: steam got5 is ok my id:dan200113       HLTV is ready for串串實既咁多位 .本人亦唔會再作出無謂既回應 係咁 想steam 打既請入rc id 7446692
回復 支持 反對

最後一句:講真你地班垃圾可以做咩姐? jason(ak剋星)cheat ok 當你小甘唔識 你覺得一個咁有實力既人會留係ch ...
AKB渡辺麻友 發表於 26-7-2013 13:18

係既 你永遠有你既道理 永遠話人屈你CHEAT 你好有實力既地比人刀比人炒^^           唔多作回應定回應唔到?

改圖又點睇?????????????????    永遠一POST 當天空灰暗時  2013-07-23  永久鎖定 就話[ALL DEMO 啦垃圾] 除左話人垃圾 eqman 唔識其他野?

外掛精神EQMAN 就係日日求敗日日輸之餘仲要靜係識話人垃圾ALLDEMO?? btw 當天空灰暗時  2013-07-23  永久鎖定
回復 支持 反對

而家啲新手真係好遲先玩CSO,未經歷過09,10大團也開掛既日子,有個大團一星期踢20個外掛狗

原來1個掛就叫外掛精神,甘你點解仲同ADVENTURE打團戰呀,傻仔 :)
回復 支持 反對

係既 你永遠有你既道理 永遠話人屈你CHEAT 你好有實力既地比人刀比人炒^^           唔多作回應定回 ...
Sk__2 發表於 26-7-2013 13:30

你既精神黎架bo 做咩套係我team 到 訓醒未?      入我rc 我慢慢同你傾:P 咁cso佢有冇講做咩比人block? 傻仔 use your brain 唔好ff thx
回復 支持 反對

回復 31# Sk__2

關你差事? :o  

同我TEAM打番場先啦,又要串又要淆
回復 支持 反對

花生趣味多:lol:
回復 支持 反對

你既精神黎架bo 做咩套係我team 到 訓醒未?      入我rc 我慢慢同你傾 咁cso佢有冇講做咩比人block ...
AKB渡辺麻友 發表於 26-7-2013 13:48

係既 你話咩咪咩囉 你咪賴開加速玩彊屍囉  bug 囉 你最叻咖啦 比人踢爆左封幾次就話 cso有冇講 你真係勁= =  我又唔似你既 打個求敗之後輸到碌柒咁

入rc 傾咩? 又叫人求你match? 唔好咁幼稚啦做人 咩淆你嘈rc 要嘈咪黎囉怕你咩傻仔  講d 無內容既野曬我時間=淆你? 你都幾on_ 正如唔打你d外掛=淆你一樣
回復 支持 反對

回復  Sk__2

關你差事?   

同我TEAM打番場先啦,又要串又要淆
TTZgot5 發表於 26-7-2013 13:50

係既 歌神 你搵番你d 外掛朋友玩啦 我地正常TEAM 唔打外掛
回復 支持 反對