查看: 13503|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一C1GaReTt3一 update3/3/2013 收人一 更新!

-C1GaReTt3-

-Leader
.
BlaCkllMArlboRo

-Vleader

.無副團

-Raidcall
.677235

.本團Rc已與TheEvilEmpire合拼*Rc將長期有人

-本團也設有榮譽部(如槍法不理想可進入榮譽部槍法有好轉可申請進入槍部)

-入團需知
.有基本槍法 Sense 身法
.懂得INF/D2/TRAIN/NUKE/(2幅的報位)

.年齡16up 有咪 可以出lan
.女有mic,長on rc即可入團

.Test
-AE Mid Full
-no o3o4o5
-Normal Gun 1.6Gun
-考官自行考慮收取與否

.香煙榮譽部
-要4A-5A
-識做任,不嘴泡,會合作不LOGO人
-有AT4龍炮為佳~

.軍團會有團聚
-23號團聚順利舉行

-30號BBQ順利舉行

-Mix Photo

-Got5 Photo

嚴禁使用外掛,如發現,踢除軍團+踢Rc+封RcIp。】
【在此聲明該帖只是用作收人之用.冇關者請不要留言,或者嘴炮.仲之呢個喺收人帖唔好喺到嘈。】

神曲*v*

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

Aen0無品垃圾團老老實實,我玩左cso唔係耐,都叫做有一兩年資歷,got5都打過百幾二百場.......話唔多唔多,話唔少唔少,我都未見過有一個團,可以無品到咁,踩我地rc吹到自己幾勁幾威,結果呢?打got5輸都唔得止,過程中更加係經典,aeno
got5個陣彈game,我明,係會嬲,但係洗唔洗拎我地黎出氣先?入黎我地個邊又tk又報位又踢人,搞到我地打少隻,狗技盡出,但係邪不能嬴正,嬴既咪又係我地

咁打完場團戰,緊係要賽後檢討架啦,咪班齊人入佢rc,哇!諗住傾下計姐,你就發動你既admin威能,拉黑萬落去輪大米,最搞笑既係,ane0班狗仔拎自己一開波拎6分黎打飛機,你無睇錯呀,佢拎個6分打飛機呀,佢地話,我地拎到6分,6比0wor,點計先,我聽完依句我當堂嚇左跳,然後得擔笑,係呀,你一開波係拎6分呀,係呀,好勁呀,但係最後咪又係輸,狗踢,tk,明眼人都知依team d人幾pro la>3<

回復 支持 反對

琴日云仔包鳳梨酥仲未食

support
回復 支持 反對

Support
回復 支持 反對

Vleader 冇我個名叼你老母

親愛既Cz唔支持你地,你地收皮啦

CSO ID Puzzlebb

你地**啦A_A
回復 支持 反對

support pro team
!!!
回復 支持 反對

Vleader 冇我個名叼你老母

親愛既Cz唔支持你地,你地收皮啦

CSO ID Puzzlebb

你地**啦A_A ...
zvxvz 發表於 3-3-2013 23:38

邊到無,大大隻@@
回復 支持 反對

Support my team yoyo!!!
回復 支持 反對

回復 7# jackyleel234

OH......真喺好大.....
回復 支持 反對

回復  jackyleel234

OH......真喺好大.....
zvxvz 發表於 4-3-2013 07:33

大大大 最大係你
回復 支持 反對