樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AOFE]惡人兵堡 (不再更新)

我都覺得200人口幾適中  但又想試下250人口LOL
ericcheung1990 發表於 10-1-2013 01:19

如果你想試可以去台場玩
但我見台灣果邊唔係好接受到AOFE,相比起香港
而且果邊有一半玩家玩魔堡為主,但無人肯整AOFE版魔堡
所以AOFE係台灣果邊仲未好流行
所以如果你真係想玩就DL我之前放果個台場MAP自己開場玩啦~
回復 支持 反對

哦。。。。
其實200都okay。。。just a suggestion
上面個txxxx講到自己唔玩你個場好似好威咁
but the fact is 全香港九成九人都用你地個場
真系學你話齋,眾人皆醉我獨醒
!兵堡新手! 發表於 10-1-2013 00:20

個map作者沒跟進,被取代好正常
至少我知道,以前用2000吉3500哈檔既人數肯定多過當時的惡人兵堡
e家aoc都沒人玩,全港九成九人呢句真係太誇張失實
我相信以前用2000吉3500哈檔既人數都多過e家上線人數
回復 支持 反對

個map作者沒跟進,被取代好正常
至少我知道,以前用2000吉3500哈檔既人數肯定多過當時的惡人兵堡
e家aoc都沒 ...
康斯仔 發表於 10-1-2013 10:12

sorry, i made a mistake
應該系話近兩年間九成開場都系用惡人兵堡場
當然人數比以前少,但使用率極高
以前bug map橫行(特別樂古兵堡多bug map)
姑勿論惡人MAP是否改檔(tommytomy同樓主都吾再為此事討論)
但一個不爭嘅事實系。。
因為惡人兵堡嘅出現杜絕咗bug map   玩家e家吾使驚玩bug map!
回復 支持 反對

回復 63# wonderingbb

你拎2000吉3500哈來改檔都唔係太好
2000吉3500哈只不過係super家族第7回既偽造檔
將super兵堡加左哈羅同改無攻城,然後再改名。
地型,觸法事件同super兵堡第7回有99%一樣
其實你應該問下super家族佢地比唔比借個檔黎改會好d

至於aofe super家族兵堡
我估應該係一d無聊人既惡作劇
回復 支持 反對

雄爺,不如你寫個圖比我地有選擇,期待你的新作品!
回復 支持 反對

sorry, i made a mistake
應該系話近兩年間九成開場都系用惡人兵堡場
當然人數比以前少,但使用率極高
以 ...
!兵堡新手! 發表於 10-1-2013 12:18

唔好講到反對既人好似阻住你地玩兵堡咁......你要玩冇人阻止你
玩還玩,都要分清楚是非黑白

唔係話惡人修改兵堡唔好,但都無理由將惡人同兵堡呢兩個稱呼寫埋一齊,搞到好似地位對等咁
如果改名做 兵堡-惡人專用場
前者保留了兵堡獨立稱呼,後者只不過是補充說明你地係專門用呢個場
檔名得體之餘,又夠尊重,唔通改個名真係咁難?
又或者將檔兵名保留,附加誰修改過
例如 xxxxx兵堡 惡人修改版
即使未能聯絡製作人,但也表示對製作人的尊敬
我不相信改個名會影響到香港玩家冇得玩aofe兵堡

呢d係我既建議,希望樓主會參考
我認為咁做真係得體好多好多
回復 支持 反對

roymen135 發表於 10-1-2013 14:39

who is 雄爺? but我都好期待LOL
回復 支持 反對

ericcheung1990 發表於 10-1-2013 18:25

期待x2
有多個選擇
回復 支持 反對

roymen135 發表於 10-1-2013 14:39

舉腳支持

ericcheung1990 發表於 10-1-2013 18:25

邊個都唔重要啦最重要有新野玩!

期待x2
有多個選擇
!兵堡新手! 發表於 10-1-2013 18:36

期待x3 我好希望終有一天兵堡百花齊放
有好多唔同兵堡場比人揀
可惜應該無咩可能因為已經無咩新血加入
回復 支持 反對

舉腳支持

邊個都唔重要啦最重要有新野玩!

期待x3 我好希望終有一天兵堡百花齊放
有好多唔同兵堡 ...
wonderingbb 發表於 10-1-2013 18:48

無咩動力整,以前整過d map都沒人玩
要我重製兵堡不是不可,但我想完有人用,同埋有time整先算
最好就有人幫下手整一半,文明平衡你地話事
回復 支持 反對