打印 上一主題 下一主題
收起左側

EterNa1收人(更新於16/2)

on唔on得過你?我團長尊重你傾合團比個Admin你當自己大佬封mic,唔打mix就要吊人?我團友爆粗就要封mic?你冇 ...
❤風❤ 發表於 19-2-2013 22:14

1.人必先自侮而後人侮之. 你那位團員與我素不相識,但一與我會談便滿口粗言穢言地辱罵我,令我十分反感.但我仍多次勸阻他停止,他卻沒有理會,令我憤怒至極.因而封咪,試問封咪如何表現出我 '扮大佬' ?
2.你團長尊重我,我又何嘗不尊重他? 只是他團員的行為令我極度反感,令我對EterNa1這個團的感覺一落千丈,要重新評價 .
3.當時我們的Mix只有剛好十人,其他不是 '掛機' 就是作觀戰 . 而你那位團員我呼喚了他近十次,而他一直不肯上來,直到我忍無可忍,方才罵了他數句,說他浪費了我許多時間.
如果那位團員仍對我的責罵耿耿於懷,我就此致歉.
4.由始至終 ,人不犯我,我不犯人.人若不尊重我,我也不會對他有甚麼客氣的行為.
可能我站在太主觀的立場,但此段留言也只是表達己見.如果有不屬實或有疑惑的地方.歡迎詢問
最後,我在此Post留言並不是想爭取一個與樓主對罵的機會,而是想把誤會和問題說得清楚,希望你也不要當我站在一個 '撩交嗌' 的立場

CSO ID: Heazgorlov
回復 支持 反對

乜你甘架...我地4隻打你地5隻.你win得甘唔光彩都要擺圖上樂古甘都得既
同你地團打左4場got5. 有3場我大炒你團...又唔見我擺哂d相上我個post度。
何況個場got5你仲請埋helper tim wor. 用helper先打得win我地4隻,會唔會nub左小小。
下次我撩你團got5唔好淆下淆下睇下有冇helper先打啦
noobs
by Krink
回復 支持 反對

乜你甘架...我地4隻打你地5隻.你win得甘唔光彩都要擺圖上樂古甘都得既
同你地團打左4場got5. 有3場我大炒 ...
xDeViLkissi剎 發表於 19-2-2013 22:59

同你地團打果幾場我好似全部冇打,唔同你講,因為我唔知情
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你冇打就唔好咁多廢話好唔好 大哥 冇打就咁多野講
紅色;D 發表於 23-2-2013 19:33

關你_事咩?我冇打我就唔洗回post?唔關你事又要搭爹,宜家邊個廢話呀
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔關事^_^?我一直吊緊你d團友架 聰明 用下腦得唔得?
紅色;D 發表於 24-2-2013 19:38

請平靜討論
回復 支持 反對