查看: 19852|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

[辯論活動]改版後的元素你點睇

正方觀點 (23)

正爆,新技加暴擊,結冰時間又加長,高輸出勁多,正啊

反方觀點 (11)

PVP個個開晒盾玩鬼咩= =
盾食MP,放幾下技就無晒MP/_\\\\

辯手:4 ( 加入 )

辯手:1 ( 加入 )
冇玩唔知道==
pvp元素 win 灑
人地開發商都話開始職業平衡
噤上修元素先有咩問題,牧師都稱霸左龍之谷噤耐啦又唔見你地嘈
耐心等下就到其他職業上修,比住元素威下先;P
個個職業遲些都會加強改版
但元素個盾,我覺得真喺變態佐
除非: 開啟盾後,可以無限時間,直到MP消耗完畢. 但關閉了要等CD30秒.
咁就可以逼使人開住個盾,但開住就好快無MP. 關佐就要等30秒CD,有生命危險.
元素由pvp的團p職轉左做pvp既單p職

元素個盾  爽到笑  好多男職cut唔到我技  劍聖傭兵果d技打我唔郁

爽到我笑  1v1差可以稱霸了:lol
 樓主| jimmg12 發表於 | 只看該作者
基本上樣樣上修我都支持,唯獨係個盾我唔想要-.-
個盾根本係下修..pvp度個霸體低到乜咁,mp又食到死,減傷又唔夠雙盾高
我真係好想返返去50秒CD盾:'(
我覺得e家元素同學者輸出差唔多~
我開左一陣冇耐就冇哂mp= =
其實到底係火盾高霸體定係冰盾高d?? 定還是一樣咁高嗯? 我用開冰盾點解我又唔覺佢高既~.~
我就睇好果方面
你地又點睇

另外,我會盡量定期搞下呢D活動比大家發表一下~~ ...
jimmg12 發表於 23-10-2011 11:01 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

講真 龍之谷 講到盾 聖騎好似駁左咁-.-
10下9下都擋<<聖騎
仲好似行得快左 元素打聖騎 聖騎CD流都冇計-.-又追唔到-.-
雙盾光環 唔知係好定壞 PVE 講到尾 元素始於都係晒錢職=.=宜+仲要晒多項 藍水
火盾本身3 LV 16秒 你開個光環盾16秒 都冇左幾多MP 你知唔知-.- 1下1%呀-.- 20萬魔先回得切姐><
PVP 盾要就住黎用-.-開得耐都冇晒=.=
好處係冇CD=.= 我寧願佢改做30秒CD 仲好A_A
地獄火就<<<冇壞 勁少少咁0.0
佢咁改 我PVE用盾仲少左
只可以開一個盾
jimmg12 發表於 25-10-2011 17:10 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

做乜 我有話開2個盾咩=.=?
我寧佢pvp 20秒 pve 50秒-.,-
冰靈 點高雙盾+埋招45技
輪流放 根本己經係無限盾
頭先真係好正 , 我開了盾打大豬竟然我 做了主坦-.- , 大豬除左吹氣基本上其他攻擊都打唔動我....而且d招都係扣我500-1000左右-.- 最勁個下重鎚就打到我1m幾....我係佢下面佢打佢都無咩點走過同我同行個個月光全主教裝都死了2次我都未死過 , 唯一問題就係要狂拍藍水 , 同我一齊打個個聖徒仲要話我係唔係用外掛-.-真係笑左lo , 仲有最正就係火元d攻數值 , 如果推開攻防具唔差的話真係都唔駛怕會點死...遲下d裝好d再去打下海龍先睇下會係點
快速回復 返回頂部 返回列表