打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] Grand Chase 香港動漫節公會戰比賽 全影片

關閉 [複製鏈接]
d人都好似冇點理個弓手
erickan2818 發表於 30-7-2011 12:36
弓本身識走位,巨劍又阻住人,無乜可能理得到隻弓
回復 支持 反對

我覺得今日cos得好成功,有冇誤會我cos拉思
danny831 發表於 30-7-2011 00:42

我都諗緊,個白髮友係咪你黎
因為2個又唔似你
而且我記憶中-.-天虫是戴眼鏡的=.=<<<世賽
(不過你戴眼鏡個樣好睇好多=.=

弓本身識走位,巨劍又阻住人,無乜可能理得到隻弓
Christopher.C 發表於 30-7-2011 12:41

同天虫打個兩隊
最失策就係唔3個圍死隻弓先
弓,100%存在危機
有弓,輸既機率可以提升30%咁制
↑如果山場死得仲慘

不過-.-好似前面d人講,花葬其餘個都有料到...(係到阻住人)
所以先比天虫有位射
如果唔係天虫呢種級數既人
用弓打3p3,所得到既效果仲慘過3隻近戰
回復 支持 反對

我有理過弓嫁-,-次次埋身個陣 比人打走返
回復 支持 反對

我有理過弓嫁-,-次次埋身個陣 比人打走返
啊枫 發表於 30-7-2011 13:07

你當天虫咩料?
一條友就KO到佢?
再講,你覺得天虫會同D二打六去組隊?

打比賽一定要有戒心
回復 支持 反對

d人話無人理過隻弓 我都係講返姐
回復 支持 反對

個弓本身走位走得好強-_-"睇左海灘個場都知道 個真2追住佢黎咬 但係俾個弓戲弄返轉頭 而且d人掛住殺哂近戰職先
導致個弓可以狂放冷箭-_-"
回復 支持 反對

你當天虫咩料?
一條友就KO到佢?
再講,你覺得天虫會同D二打六去組隊?

打比賽一定要有戒心 ...
牙乂達 發表於 30-7-2011 13:15

ZZZ,你甘同gc神拉講野,會唔會自大左d,木風都只係失手唔慣個鍵盤姐,唔洗見高就拜,見低就踩牙ma-.-?何況,天虫隻弓3都唔係好神姐zzz
佢根本都唔識玩弓既zzzz,佢玩槍嫁渣zzz
回復 支持 反對

ZZZ,你甘同gc神拉講野,會唔會自大左d,木風都只係失手唔慣個鍵盤姐,唔洗見高就拜,見低就踩牙ma-.-?何 ...
牙月 發表於 30-7-2011 14:12

honestly,not very勁
Because there are思,心邪 and仇 in my 公會
呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵
回復 支持 反對

honestly,not very勁
Because there are思,心邪 and仇 in my 公會
呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵 ...
qwer761399 發表於 30-7-2011 14:14

我只係覺得運氣好多
回復 支持 反對

ZZZ,你甘同gc神拉講野,會唔會自大左d,木風都只係失手唔慣個鍵盤姐,唔洗見高就拜,見低就踩牙ma-.-?何 ...
牙月 發表於 30-7-2011 14:12

我眼中-.-天虫=神弓
講完=.=其餘你個d咩神拉,,,,我唔係好清楚
而且,你講到kb問題,我都中過招=.=.....

再加上 我唔係見高就拜,見低就踩
初初比賽有佢名,我已經睇好佢
不過自問,我自己技術都唔好得去邊

而且,技術好唔好都係其次
重點都係團體合作
弓手技術唔好唔重要,只要係3p3當中
射箭定到敵人,協助到隊友擊殺對方
已經好足夠
回復 支持 反對