打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] Grand Chase 香港動漫節公會戰比賽 全影片

關閉 [複製鏈接]
真係未開打 先興奮
用朱古力形容的確好聽過粗口  簡潔有力
回復 支持 反對

其實我有copy低

嫩弓:

講好先啦: 送GASH 果條片, 0:14分, 果個眼鏡男失樂個樣好可憐, ...
凝月 發表於 30-7-2011 22:26

此評論只針對此言論 並非針對某人 因為不清楚,是不是某人發出
先講世賽無香港份<
因為外掛出現,導致玩家大量流失
最後因為營業額+人流不足
導致要倒閉,最後由新一任GM(當期時,前GM辭職不久)力爭到底,才有港台合併這回事
如果無GM,仲有得咁大聲比你係到講野,係到玩GC?
(依家既「港」GC其實名存實亡,只係借住台GC之名,苟延殘喘下去)
(有得比你玩,咪算係咁,世賽無香港份,我唔知你覺唔覺得甘心,最少我覺得唔甘心先)

隻莉3耕星就係到WOW
↑你做得到?再講,佢呢招,屈得死人,你吹脹?
唔好話你做唔到,眼紅人係到嘈?

弓又廢,拉又廢
何而見得?完全唔覺
最少唔會廢到新手都不如(我覺得你既行為反映你連新手都不如)
成日以為自己有幾勁,現實連手制做到o既野都不如
↑手制做到既野,人反而做唔到
此乃正常,你的腦袋用甚麼構造而成?用此邏輯去想東西?
(例1:手制可以用插入USB位,人可唔可以插自己入去?)
(例2:手制可以禁制,人可唔可以禁制?)
(例3:手制可以用某程式輔助驅動,人可不可以?)
(最後,如果手制做到既野,人都做得到,咁要手制黎做咩???因為人做唔到,先需要手制,你係咪用你身體某部份講野?)

平時把口好大果D人<你暗嘲自己?

低技術水平比賽<咁何謂高?低高由你去判定?你邊位?你二打六都不如
↑再講,你連入4強既資格都無,你係咪又暗嘲自己比低技術水平比賽參加者更低質素??

誓都估唔到嬴左果隊竟然係初賽前, 練習輸足成個鍾比我果隊既人拎獎囉!
↑你贏佢地一粒鐘,就係輸左個場?
可能性近乎0
簡單D,呢句完全反映你既可信性近乎0
所以,其實你上面個堆野,當你亂吹都得
不過有樣野可以肯定
你係得把口,得個樣,只會說,不會做,樣子不會好得去邊的小鬼一個
(以上所說,基本上都是小學雞行為,SAD)
↑↑↑↑↑
以上言論只是發表給此文章的本人
如果此文章並沒有存在過
就無視吧
不過,無論此事是真是假
都希望各位不要做這種人
回復 支持 反對

大開眼界=口="((希望有1日我都得
全影拉3,星星奸=口="....西利
回復 支持 反對

此評論只針對此言論 並非針對某人 因為不清楚,是不是某人發出
先講世賽無香港份<
因為外掛出現,導致 ...
牙乂達 發表於 31-7-2011 00:21

雖然字海一堆,冇詳細睇  但都好過佢果堆好多+1唔講我都唔知原來係偉大既GM幫我地爭取合併
回復 支持 反對

其實我無奈真係好想爆粗-.-
但又唔想下下搞到我自己冇文化咁 真係要整佢個制丫-.- 條友真係令人火大-.-
回復 支持 反對

雖然字海一堆,冇詳細睇  但都好過佢果堆好多+1唔講我都唔知原來係偉大既GM幫我地爭取合併 ...
taxitaxi7 發表於 31-7-2011 00:24

GM爭取之言都是聽說回來
不過如果屬實,佢個排真係幾辛苦
因為佢岩岩上任,而且做到凌晨過後
回復 支持 反對

其實我無奈真係好想爆粗-.-
但又唔想下下搞到我自己冇文化咁 真係要整佢個制丫-.- 條友真係令人火大-.- ...
~天宮紫月~ 發表於 31-7-2011 00:26

有文化既人就算罵人都一樣咁有文化   爆粗就顯得你有修養((???大誤???
呢到大部份都係自己人,你做S屬又好 打架爆粗連貼都當睇唔到((拖走
回復 支持 反對

有文化既人就算罵人都一樣咁有文化   爆粗就顯得你有修養((???大誤???
呢到大部份都係自己人,你做S屬又 ...
taxitaxi7 發表於 31-7-2011 00:30

沒錯
用粗口罵人<低下級數
不用粗口罵人但又比粗口更具攻擊性<高手程度

文字是一門藝術(個人認為)
如果運用恰當,殺傷力可是很大[SOSAD]
回復 支持 反對

ha-. - 真係頂佢唔順呀
都唔明d腸粉要眼紅到咁檸樣 不過佢吹又吹得幾勁 成粒鐘 ha
回復 支持 反對

點解你地咁鐘意打我個名出黎?.?
回復 支持 反對