打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 310# hoho4877
我在混沌戰中TK贏了我超強(?
回復

回復  hoho4877
我在混沌戰中TK贏了我超強(?
無良品 發表於 8-11-2010 20:42

之前我在一場內3次打爆了雷天使,我超強我超神
回復

回復 312# hoho4877
地雷天使對此表示:只是地板太硬而己
回復

回復  hoho4877
地雷天使對此表示:只是地板太硬而己
無良品 發表於 8-11-2010 20:46

..............
回復

我終於明白點解香港人係日本唔多勁,我諗一個係咁 d日本人就以為個個係咁a_a
輸波總係因為地硬。我同你有8場 ...
孫策伯符 發表於 8-11-2010 20:27

遇到別人 射中別人幾槍
就可以說是打贏人
國戰中只是被人打了就可以說成這麼嚴重
但空機衝進敵陣射人 別人根本不會在短時間殺到你

我突然覺得你很可憐 /.\

還有 日本人看不起華人是因為那堆不自重的人 還有那些外掛
根本上你自重和技術不渣過頭根本沒人會管你

話說為甚麼打個國戰也可以說到去別人的智慧又思維又悟性又大義又甚麼的= =?
回復

回復 315# 88k
回復

遇到別人 射中別人幾槍
就可以說是打贏人
國戰中只是被人打了就可以說成這麼嚴重
但空機衝進敵陣射人 別 ...
88k 發表於 8-11-2010 23:10

不爽就在國戰場找我啊 (挖鼻

誰叫他自己走出來給我炮
A_A你有壓力 我有壓力,你做咩野挑釁我?
講到自己日服打有幾勁,最後係港服俾人打左落來
輸左就話 TEC20 唔夠用。我第一隻40飛既係劍鳥,
TEC好似得12一話 13 咪又係3角已經係國戰場四圍打偷襲。
真係又要威,又要戴頭盔。我根本唔需要高 TEC ,數值唔夠就用自己技術補救返
唔係數值唔夠就做借口,兩回事來。

我支槍係3強化,但你打既時候有冇發現有追加效果? 答案係冇,只係數值上強化,跟正常光豆沒分別
我隻覺空只係當年小劍鳥既強化版,都係40飛 雙光豆 唔同既係 TEC高左,打中人係因為用呢兩支野用得耐,
光豆唔同激光,唔同火箭炮,武器上佔唔到咩優勢,打暈人又唔易,正正因為如此,我才可以練到技術。
這就是依賴性能的你與我的差別。
回復

無品,你他媽的比我更腹黑 囧"
回復

誰叫他自己走出來給我炮
講到自己 ...
孫策伯符 發表於 9-11-2010 04:22

原來3強化水槍是練技術的東西,那在日服一直用無強wide的我是......?
回復

誰叫他自己走出來給我炮
講到自己 ...
孫策伯符 發表於 9-11-2010 04:22

請你不要說不過就叫人來國戰場找你啊

都是這句 國戰打中別人沒甚麼大不了 我就不信有人用空機整場沒被人打到硬直
(其實被人直擊已經會硬直一下吧?)

還有 他根本沒說TEC20不夠用

先提一句 我所有空機的tec都不過20 沒有40的能力
還有 我沒玩CB一個月了 包括HK, JP
我在HKCB的機體已經很厚道
黑色閃電 發表於 8-11-2010 13:06

基本上 空機接近一定是打偷襲 無論殺不殺到人也好(別人沒強現你就情況下攻擊別人已經是偷襲了

而以我所知 射擊武器根本不能強化特殊效果(燒著別人 減慢別人之類)
沒追加效果很正常

技術當然重要 但性能好就能事半功倍
回復