打印 上一主題 下一主題
收起左側

名門招生一啟示錄軍團

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

又一名門傻hi 你話比D証明比你地睇..咁你成個團一班狗話我用掛 有咩證明呀 死傻仔 講野唔用腦 我好串咩我 ...
fightdog 發表於 13-9-2010 20:53

嘩..你條一柴狗走黎串人?
用真身先黎玩啦..小朋友
回復 支持 反對

又一名門傻hi 你話比D証明比你地睇..咁你成個團一班狗話我用掛 有咩證明呀 死傻仔 講野唔用腦 我好串咩我 ...

笑.... 上幾頁你好似話你個團勁到你一個清晒名門d人,睇番睇
你個團,你做團長(笑死),仲得7個人入(睇你冇乜fd).公開招人(咁睇法,你團班人唔勁得去邊),入團0ponit(冇問題),戰績0戰(狂笑ing,自己都冇打過團戰仲係到串77)自己做團長仲係個下下講粗口,仲係到晒命自己團有幾勁,我地團有幾廢(我認了自己是團員之一),我地團都話明係專業打啟示錄,咁冇講錯wo~ 破關圖係齊架wo,你仲有野講嗎?oh....講溜左一樣野,只係想問下,點解要嘈到上名明個postv_v???
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

佢都憝憝地,話我地廢,我地廢丫,咁點啊,唔据啊?但係我地團內玩得好開心BO,只要我地嬴到乜得囉
回復 支持 反對

你都幾好笑啵 我用唔用真身又關你乜事? 唔知頭唔知路就咪嘈啦!仲有 咩係真咩係假你比到標準? 呢個係我ac  ...
fightdog 發表於 13-9-2010 21:42

唔用真身咪驚俾人知你身份囉,,小朋友....
得個講字有鬼用咩.... 又粗口又火爆...一睇就知EQ抵.

講2講已經串到你起晒火.....
回復 支持 反對

你都幾好笑啵 我用唔用真身又關你乜事? 唔知頭唔知路就咪嘈啦!仲有 咩係真咩係假你比到標準? 呢個係我ac  ...
fightdog 發表於 13-9-2010 21:42

叫你用真身,唔係叫你用一個2009年開到今日仲係一柴既AC呀.
明唔明? 小朋友....真係叫你用真名登入AC咩,抵B仔.
回復 支持 反對

fightdog  你出完醜未?洗唔洗入CSO血洗你一鋪?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

啊係wo~ 你個名都出賣你啦 fightdog^^  點呀,串我番我啊~  諗緊嗎???
回復 支持 反對