打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中討論營]有關香港GC合併一事

關閉 [複製鏈接]
有橪用?
我隻鐵球,我隻小丑,我隻骨仔,我隻mp怪,我隻火翼龍啊!!!!!!
火翼龍係S1陪到我依家啊!!!!!!!! ...
風花戰雪月 發表於 18-6-2010 23:21

魔豬野佢當點野咁理,應該唔del,問題最大係王寵,台板e+合唔到王寵啦,你打到都合唔到啦,bug
畢竟也花了2年時間研究拉4 55
都講左 合ser冇問題丫 最q大問題咪del野囉 de佢
如果合ser唔del野既冇問題  ...
~天宮紫月~ 發表於 18-6-2010 23:09

hk咪得咁小囉,多極以前都冇1千人,e+日日得3格,3格姐係2格姐,400人度
hk野冇哂lu,第日得hk寵就當你係hk人,台人有既野我地都一樣del埋
我關心的反而是排斥問題...
突然將一班香港人轉去台灣,,
一黎台灣人未必受我地玩
二黎香港人都未必會主動找 ...
幻。夙 發表於 18-6-2010 22:58

台灣人排斥大陸人姐,你只要唔係就冇所謂,重有你係hk人唔用hk野佢又點知,你人品好佢又點排斥你
台灣人講笑都講多d,雖然未必明,但講講下都溝通到,我都識幾多台人,人地一家大細咁黎玩都係咁
原來轉移左既ac未入得台ser
雙重同步錯誤 發表於 18-6-2010 21:21

5號前要轉,但13號先一次過轉哂,一個一個咁轉佢咪死,改s3都唔改又點會幫你轉,早d去台開ac好過啦

上面話有得生存,咁我一早叫你地去台板啦,咁咪大把野送,唔使e+咁咩都冇出,之後送垃圾就算,乜都打唔到,又話唔會轉台板,e+你一定要轉啦,咁你地又會5會唔轉唔玩呢,重要我用左成3萬點wow,抽左hk專有裝都冇哂,早知抽魔豬重好,變哂紫裝,比番3千蚊我買台點,佢del哂我都冇所謂,台板用1千蚊,鎖技開哂,寵物又多過hk,有買反色裝,瑪琳金任,背包,魔書,
回復 支持 反對

魔珠裝會keep...
gash裝會變gash
雖然呢2樣都唔關我事-,-
但我套墮天同婚紗真係唔捨得._.
回復 支持 反對

一定del,因為台人比賽先有,而hk人冇係台比賽過,同埋hk得愛同拉有姐,del左咪算囉,台隻隻人都有,大把比賽
回復 支持 反對

咩愛同拉..
我2套裝都係小莓的-,-
回復 支持 反對

小莓有隋天既咩,我以前都唔見有莓用過,有比賽???????
回復 支持 反對

想問下邊度轉移..
回復 支持 反對

小莓有隋天既咩,我以前都唔見有莓用過,有比賽???????
hok5 發表於 19-6-2010 07:53 AM

我有囉._.
細佬送既0v0

想問下邊度轉移..
SiuTsun 發表於 19-6-2010 08:03 AM

唔好咁快轉..
回復 支持 反對

我並見唔到任何合併的成份哦
我只系見到台灣吞併香港個ser
回復 支持 反對

我並見唔到任何合併的成份哦
我只系見到台灣吞併香港個ser
taiiiikkledog 發表於 19-6-2010 13:02

可以用另一個角度去諗,有會唔會話比你朋友聽你玩3小?

有部分人會,有另一部分人唔會.因為唔會既人會知道gc既格風係小學雞先會玩既類型.難以開口

人流少都係上述既其中一個因素影響著
回復 支持 反對

可以用另一個角度去諗,有會唔會話比你朋友聽你玩3小?

有部分人會,有另一部分人唔會.因為唔會既人會 ...
harumi7890 發表於 19-6-2010 13:09

香港影響台就唔好比港人去啦,到時香港人型像差哂,你都知hk果d小朋友成日嘈,去到點搞,咪搞衰哂我地d香港玩家,而大陸同台灣戰爭重未停止,香港幫邊便好呢,到時一堆大陸狗台灣狗香港狗出現,e+d人日日嘈都係咁,睇黎重想玩pk落去都好難,齊齊自己用掛打任算,又唔怕lag

小學雞類型????我做野咪一樣玩,重有果d一家大細都玩既台人,個呀爸同我係fd,玩game有分年齡既咩,不過出出下就真係比小學雞霸哂,成日嘈
我有囉._.
細佬送既0v0

唔好咁快轉..
letmeflyaway 發表於 19-6-2010 08:28

送既= =咁就del左佢啦,等第日汁左送唔送都冇關係,台人都冇人記得左呢件裝啦,當年小愛到小莉都有
回復 支持 反對