樓主: abc123def456
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉3詳細技術分享 給大家一個學習好機會 A&Q

關閉 [複製鏈接]
大佬-- 你GC叫咩名?可以教我閃同LAG機嗎
超人梅鼻屎 發表於 10-4-2010 20:30

lag機唔係指自己lag 係指遇到lag機既對手。
回復 支持 反對

(↑→)←↓ z  連續!
樓主呢个識吾識!
遲下有片
傻系`__餅x] 發表於 10-4-2010 19:57

如果有片既話就最好 不過如果未有 唔該詳細說明一下。
回復 支持 反對

我覺得拉3好難用囉-____-"
栗子`b 發表於 10-4-2010 20:13

拉3難唔難玩 係好主觀性。正所謂熟能生巧 只要肯多綀多學 就可以變強。如果你係勁既 想揾出進步既空間 最重要係放下本土皇帝既思想 擴闊眼光 切磋同時唔好只係以輸贏斷定技術高低。
回復 支持 反對

回咁多位想知我gc叫咩名既人:
我既身份並唔代表乜野 如果想揾我切磋 我諗對你地一班本土香港玩家黎講 應該就未係時機。香港ser既圈子仲係好大 係e個圈子入面 都夠足大家切磋。
toby係我既好朋友 不過佢唔係成日都玩hk ser 有幸遇到佢 切磋既話睇佢心情而決定。

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
meow喵 -15 連帖,請勿再犯

查看全部評分

回復 支持 反對

個人認為同拉3神手打會好無癮
回復 支持 反對

re abc:唔係好大個圈子架渣/w\E家D[神手]都中意玩定足/w\奸快d又講咩'手制再現~'唔鋸既話出到去個房名又多個禁拉3,點切w0r/w\
回復 支持 反對

個人認為同拉3神手打會好無癮
RedOcean 發表於 10-4-2010 11:35 PM

嗯..認同
每次打都已經半放棄
回復 支持 反對

個人認為,全港拉最強也不會給其他ser肺.
回復 支持 反對

re abc:唔係好大個圈子架渣/w\E家D[神手]都中意玩定足/w\奸快d又講咩'手制再現~'唔鋸既話出到去個房名又多 ...
ananson8899 發表於 11-4-2010 00:54

以客觀角度黎睇 其實所謂既神手 多數都係賴串,輸唔起,以為自己好勁,不知天高地厚,有本土皇帝既思想 e點唔只係香港ser先有 但係香港ser既問題就好似比較嚴重。定捉都係技術既一種 只不過係低級招數 如果一位神手需要濫用d咁既招 我都好質疑e位所謂神手既水平。如果耕得快 佢就認為係手制,不知天高地厚,唔知有人禁制可以禁得快,咁我地反而應該可憐一下佢。所謂神手既心態 串乃因為自卑 自大也因為自卑。真正有技術有品格 才是真正神手的意義。
回復 支持 反對

我個人認為   虎.賢.善   3隻拉3都唔錯..
同埋3隻拉3打法都唔一樣..
但比唔比其他ser肺就不予置評

[[看完個帖只發現精森進步了少少]]
[[有無山場教學!?]]

同埋有無人知那個所謂"落雷"有D咩用?
回復 支持 反對