樓主: abc1230abc0123
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最近係巴西收到香港E面既消息 所以專程黎講小小野 BY點王

打機打上腦.....

[陰毛論]
公會系統係香港gc第一個出
gm當然想公會呢樣野愈搞愈大

唔通點王係想進入香港g ...
雙重同步錯誤 發表於 18-2-2010 01:21

錯錯...人地唔係打機打上腦 打機打上腦係平時日常生活都可以諗起打機d野
佢地宜家係想整個國際公司 so佢地係想做主席想上腦= =
我玩過咁多game 好多game都有公會...但竟然有game的公會可以令人諗到國際公司......
係呢隻game唔簡單...定係果d人"唔簡單"?......
回復 支持 反對

你想和平我想有錢^^
回復 支持 反對

回復 50# 恆-
其實呢...
你應該響佢篇野入邊既地區名後邊全部加gc兩隻字
                                          最近係巴西GC收到香港GCE面既消息 所以專程黎講小小野 BY點王

大家好 首先我為我地點族分部今次係香港GC所發生既事致歉 亦向果位受e件事所影響既人致以深切既慰問。
係我離開香港GC既時候 亦預到有可能會發生ed事 所以今次我吩咐我族既會員自我控制。
可能各位對之前既點王 留有不滿 我亦都為我以前係香港GC留下既污點感到後悔 希望心明大義既各位多多包涵。
但係如今大家係度爭吵 又何嘗唔係好似以前既我咁呢。
至於我係唔係手制 相信亦都爭論左好耐 你地點諗 相信我都改變唔到 所以我地亦無需要再停留係e個無聊既問題之中。
對於點族管理之事 大家唔洗膽心 我相信一班管理香港GC既高層會內部處分所有搞事,唔合作等等既會員。
由我離開香港GC開始 經過長時間既努力 係各地GC建立既點族 都係以和平所見稱 今次我想將e份和平帶番黎香港GC
我希望我今次番黎同香港gc既玩家所講既野 可以平息今次你地所發生既事。
如果仲係有一d問題既 可以用有善和平既方式同我地既GC點族香港部副會長傾談
你地既意見將會轉到我既耳邊 多謝各位。
你地真唔明定假唔明?
回復 支持 反對

我認為這是一個好的post,S!u絕淚,請你不要再胡理取罵,做一個好人唔好?你e+係要罵人地,人地都道歉左啦,你不如唸下原諒人仲好啦,係唔係先?回頭是岸吧>.<
回復 支持 反對

-.-好想d!u lun佢

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
meow喵 -5 加油-.-

查看全部評分

回復 支持 反對

我認為這是一個好的post,S!u絕淚,請你不要再胡理取罵,做一個好人唔好?你e+係要罵人地,人地都道歉左啦,你不 ...
34979195 發表於 18-2-2010 12:13

唔單止聽唔明,都睇唔明
回復 支持 反對

特大紅字新ac好可疑
回復 支持 反對

回復 57# clarence2468

係咁點算好?
回復 支持 反對

回復  clarence2468

係咁點算好?
m88 發表於 18-2-2010 04:30

4個字: 置之不理
回復 支持 反對

回復 54# 34979195

佢覺得佢真係真心道緊歉咩?
      如果係既話,佢係遊戲度就應該收下口唔好整係係論壇度先有咁既表現
回復 支持 反對