打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 做守護星 (隊長) 做到好灰

關閉 [複製鏈接]
作為治癒星 我都好明白守護星感受
話晒我地都係成團GE必要元素
但係點都好  永遠只係需要一個
如果多守護治癒  就無人會尊重你

再者 佢地明知我地攻擊力低 單練無力  一定要團練
所以先咁鬼死串咀
魔導護法星就唔同啦  可以單練 但係團練又需要佢地  串咀幾多呀

每隻守護星都有新手GE時候  同治癒星一樣
係需要時間 經驗  令佢地成長   只不過係團練生死都掌握係佢地手上
D人先將注意力集中係佢地身上 永遠只係睇到佢地GE錯
回復 支持 反對

10# Amazon708

你是誰= = 我係奈殺肯
回復 支持 反對

妳放過ac比我都唔記得>< 呵呵
回復 支持 反對

13# Amazon708
咩名= =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

加油!繼續努力~
回復 支持 反對

...
我係守護-.-
依嫁全身牙裝加41金鎚/40攻速劍...
我完全冇加任何盾防...全身都插攻擊力同爆擊
飾品就用深淵30LV個D...我覺得夠哂頂怪...
係D打手實在太有錢=.=D裝變態既...下下都OT哂...同埋..你爆哂D挑釁技...D怪都5打你...都冇計...控制5到...
邊個係到煩住哂...炎3炎4...我踢左先算...慢慢組人...哂氣~~
回復 支持 反對

...
趕羚羊的人 發表於 5-1-2010 00:29

呵呵, 我已經改了玩殺星了, 不過隻守護都解好了守護裝, 而家我都是有朋友要幫手我先用守護開團. 仲有, 我升殺星時, 認識了很多好的守護, 很多都打算今次包季完了都不玩了, 有些就改玩其他職.

現在出團, 又要喊成個鍾先組夠人 (我比較好彩, game婆有治同護法), 打波波, 龍見又要標怪又要趕時間, 打不win 第一個懶守護. 很多人都灰了. 我有一個朋友他帶波波團都超專業都比人小. 都不知為咩
回復 支持 反對

我只識2個守護朋友-.- 一個係我細佬

一個係台灣朋友   我地咩都唔刷ga哈哈

殺人打血魂  打要塞副 龍母  其他都唔攪-,-
回復 支持 反對