打印 上一主題 下一主題
收起左側

勁hi遊戲 超讚

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  莔之小子 我信你先膠呀=] 膠仔=] 死都唔信你啦=] 最憎人亂吹 吹到食.左屎咁 把口臭到系咁  緊係唔值 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:22

你依種人係咁架啦,一唔抵得我講既係事實,就話人吹水,跟住就開始嘈我,不過依家好多人都信我lo,你唔信我唔緊要啦,反正你都係廢人一名,我冇必要再向你解釋我點解唔係吹水,我解極你都唔會認真理解我講既野,我絕對相信我同你再講落去你都一味只會狂話我係吹水,仲有我叫個fd密你爆粗係因為你唔信有朝2,我認為佢爆粗罵你係岩,你份人對人咩信任都冇,接受唔到真係有朝2就淨係識話我吹水,唔識深入d睇,同埋我依家唔係叫囧之小子lo,我係ge入面叫囧之戰神lo唔好意思,同埋依兩個名都絕對唔似昆狗名,慘得過依家大把人信我講野,我係ge岩岩開始新手玩已經有高手睇中我帶我玩,依家帶到我上左高手級啦,比起巨商d膠人,叫佢教個新手上高手級,彩你都傻啦,兩隻game既人個d性格果然好大分別,巨商d人就話知你死,ge d人就好樂意幫任何人,巨商d自大狂多到乜咁,似住自己有幾隻200lv,成set神裝就係度周圍曬命,ge既人唔會咁樣曬命,冇諗過有人留意,但係會好多人恭喜佢,而巨商個d一勁少少就係度[好野,又一隻200lv],仲要發埋貼上黎論壇,就好似華麗之最d人咁,成日好似好趕咁,趕住去投胎咩,打機姐,慢慢黎都未遲啦,成班傻仔係個團頻度講埋哂d傻仔講既話題,仲有你,比左隻念師你,又話冇分別,想換返,仲要我差你5000萬,係ge入面係唔會咁計架囉,蝕左就算架啦d人,你話兩隻game既人幾大分別呀,唔該叫巨商d人反省下啦,蝕左錢又死都要拎返蝕左既錢返黎,一係就衰自大,郁少少就發貼,雖然我以前都因為第一次殺得死軍曹而發貼,但係我依家諗返自己都唔知點解自己要咁做,我以後都唔會再因為依d少事而發貼,睇到巨商個版就憎,個個貼都問埋d膠問答,仲要為左d少事發貼,好似呃post咁,我放棄巨商係好岩既選擇,可以離開依班膠人
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  莔之小子

死傻仔  係d 論壇吹吹吹  你咁like同佢地吹 一起膠 米找我 彈開啦 kai子狗=]
你媽媽 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:41

都話你淨係識睇表面架啦,我根本冇講過話我同論壇d人吹,係你自己唔知做乜係度發癲,要膠戈個係你唔係我,最後咪話我毒,你話我呀媽呀嘛,我新年都唔記得祝賀你
我祝你全家早死,特別係你呀媽同呀爸
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔係事實囉=]你不如話你開口中 係到得意意得自己係神 講中左 係到吠?我200lv有貼咩^^
你又唔抵得人唔信你  ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:44

係事實囉=]我絕對冇吹水=]我講中左根本唔奇,因為我一早知會出朝2
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對