打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 反豪-你們都擁有自己雙手必殺

原帖由 pere2006 於 29-8-2008 11:59 發表

= =你計緊的咩呢...

750hkbn果本野啦...
88蚊係咪=350點卡呢?_?
種有8.52係咩- -
8銀?
你750除88=8.52張點卡呀!?
你係咪計錯野呀...
原全唔明你講咩

其實係你自己冇睇清楚.都可以話我冇講清楚。

88係350點卡

我話8銀左右.係『左右』明冇????

8x88=704

=================================================================================

重複講俾你聽.下次唔該你自己爬文[[onion_26]]

化天必殺台幣賣3000

港1:4台

3000除4=750

=================================================================================

750除88(一張350點價錢)=8.52(三位有效數字)

回復 支持 反對

原帖由 pere2006 於 29-8-2008 04:02 發表

= =點解你知佢講緊咩....
8銀又會=7e6....唔明唔明
咁都叫平....
8張點卡都可能=8e+....

以修羅ser計 一銀最少=9500w
9500w x 8 =7e6 lor-.-
回復 支持 反對

夠食一個人食十幾餐飯[[yoyo_153]]
回復 支持 反對

反豪既新必殺-.-   3000  知唔知系平到乜咁-..-
你玩下天罡   -一本成m蚊台    猛將6階都系
回復 支持 反對

果本野...普通人 打吾到.... 吾係打王團..都打吾出....700幾算平...旦系香港人...應該吾會用甘多錢去買一本書' 比阿媽知道....打死都有份= =
回復 支持 反對

有冇人想買..我只要hkd (價錢慢慢傾)
天罡ser: 剛破/降龍/化天
修羅ser:火雨/馭凰

有興趣係到add我/留msn(白木/白撞免問)
面交(元朗/天水圍)
回復 支持 反對