打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞玩家請注意要注意呢個人真面目 55

關閉 [複製鏈接]
我入左陷阱名單同花心名單既話唔知會唔會比人解~_~
雖然我出名花心, 55
ps.小弟咕池老老=)吹咩
回復 支持 反對

笨小添係我個仔*0*  本人叫傻芯0.0
你話你自己改左佢商城pw ^__^ 你認錯
但係我唔覺得一句我認我有做錯就可以了事
改左人地商城pw唔係一件小事囉0.0你有冇認真諗過
唔好同我講咩手快快..手多多^__^見到就覺得你篇野好假
改左人商城pw又唔記得左我覺得你抵俾人煩囉
仲有用人商城400蚊0.0唔係還左就咩事都冇囉^__^你個d係咪叫不問自取先?
唔洗咁強調400蚊勁舞m=港幣4蚊b0 ^__^一樣都係錢姐.你係冇問過人既就叫偷^_^
唔好話我偏幫我個仔0.0就咁睇你篇野.我已經覺得你錯既野唔少0.0

例如:
你上左我個仔ac之後^_^發現佢係陷阱名單之一.就[[手快快]]用左人地個ac解^__^
乜你唔識用腦諗下份名單有d係吹出黎0.0?做人唔好咁睇樣做人啦^_^

改人商城pw唔記得左*0*反省下啦

都係個句0.0唔係做錯事一句我認我有錯.我手多多.我手快快  禁左就了事
你做得出既以家就唔好怨人啦^_^

有咩搵我傾*0*
我帳號:chan911007
回復 支持 反對

唔洗咁激動講埋粗口b0 ^_^
我愈睇你d回應我愈想笑
還左4蚊俾佢就當了事?道左歉就了事?
咁你講哂好冇丫0.0?
我諗冇人會聽你講.我還左錢俾佢,我道左歉啦^_^
你還返錢俾人係你應該做既事囉
不過你做完你應該做既事.係咪應該承擔埋個後果先?
你俾人唱衰都係因為你所做既野黑人憎姐^__^
回復 支持 反對

甘講緊呢個主題..強-.-
仲未完架咩A"A
回復 支持 反對

以家講哂d野咪好囉0.0
等d人認識下D咁睇樣做人既8婆^__^
一知道我個仔係陷阱就用人個ac解情?_?
笑左.做得好好b0
你自己又好好丫?批評人之前你有冇用腦諗過嫁?
你呢d行為真係好可笑;D
回復 支持 反對

完嫁啦0.0v
以家d人想全勁舞既人都知道哂成件事嘛^__^
回復 支持 反對

我最讨厌这样的人呀。
回復 支持 反對

其實吵咩呀....關post吧
回復 支持 反對

原帖由 ζ絕嬡×傻芯〥 於 29-8-2008 17:47 發表
以家講哂d野咪好囉0.0
等d人認識下D咁睇樣做人既8婆^__^
一知道我個仔係陷阱就用人個ac解情?_?
笑左.做得好好b0
你自己又好好丫?批評人之前你有冇用腦諗過嫁?
你呢d行為真係好可笑;D

即系LZ系用男方aC解情添阿?!

笑死人喇囧...拎單野黎講佢真系嫌個朵未夠臭^0^`

解情連少少G刀蝕吾起^0^`

回復 支持 反對

原帖由 SHAN` 於 23-8-2008 11:54 發表
我真係吾記7得個陣改左咩..-_-

E+系你改左人地既密碼`
你搞到人地冇左個AC`
你比幾多點有咩用`
佢個LV系要用時間打出黎`
你講對吾住你估佢原吾原諒你`
笑.仲有你D態度吾掂囉真系`-,-
回復 支持 反對