收起左側

[問題疑難] 專題解答勁舞團出錯問題 (2010/1/1 更新)

回復 20# 的帖子

咁你知唔知你用咩驅動
回復 支持 反對

原帖由 星月仔 於 29-7-2008 15:19 發表
咁你知唔知你用咩驅動

回復 支持 反對

我開勁舞就彈E舊野 點好- -
回復 支持 反對

原帖由 星月仔 於 29-7-2008 13:32 發表
"點樣係桌面cut圖=3=?!"
==================================
鍵盤上F12鍵→ PRINT SCREEN SYYSRq
-----------------------------------------------------------------------
"佢又唔比視搶我"
============== ...

係咪直接禁PRINT SCREEN SYYSRq就影到??
d圖影完去哂邊- -

我d0wn左,但係唔得
我開窗口化,,全空白,一陣後,大約幾秒又彈返桌面
全塋係開唔到,,又返回桌面
回復 支持 反對

file not fourd! MODEL/MainLobby/Renewal/base.RGM
我照住你既解決方法咁做..都係唔得
回復 支持 反對

原帖由 josephxr01 於 29-7-2008 15:44 發表
我開勁舞就彈E舊野 點好- -

我想好似佢咁,,影到相,放出黎-,-
但唔知佢點影到,,,
回復 支持 反對

原帖由 報報報報報 於 29-7-2008 15:27 發表

http://support.intel.com/support/chipsets/sb/CS-022768.htm

• 揀 G965 Express Chipest Family 個行;
    在 Graphics Driver 的下方,按 Download ,就可以進行下載:
    跳出下一頁時,在Select your operating system ,選用你所使用的視窗,按GO!
    跳出下一頁時,有兩個檔案(.EXE或.ZIP)供下載,選用其一,後按Download!
    跳出下一頁,Download 下方,按=〉
    Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe)或(zip)
    就可以開始下載了!!

祝你成功下載!
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

去番小畫家到 CTRL + C
之後SAVE
圖片必須SAVE為   XXXX.JPG   ←JPG檔
回復 支持 反對

我靜係係msn度截左圖-0-
之後叫人sd返張圖比我-,-
我都唔知截左d咩野-.-
(1)

(2)
第2個個係勁舞文件夾-.-桌面又有多個-.-
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

========================================================
Season 4 的更新檔!
有兩次要更新
首先下載4.0補丁
安裝完補丁後
這時會彈出勁舞舞登入訊息
照常理會看見還有一個更新補丁出現
注意:有兩個補丁的
========================================================
4.0版本有兩個補丁的
有 166m 版 和 10 m 版
4.0就補丁下載↓ (166m 版)
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0724.exe
同時下載這個  (10m 版)
同時進入遊戲前將自動更新一個檔案,如玩家出現無法下載或下載速度緩慢,可下載及安裝以下檔案:
請手動更新↓
http://audownload.hk.9you.com/au ... /auhk-patch0728.exe

不論是否第一次由3.5升4.0的玩家!
必須下載這2個補丁!
補丁不能下小一個!
回復 支持 反對