打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

我愛林樂欣!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

對誰說:葉某某.___.''
對情人說:好耐之前我唔開心個時係你主動哄番我開心''
             係個時開始我已經中意你  成日陪住你  有時比情侶仲要好
                 大家唔開心個時大家都識安慰對方  但幾個月前'
             點解要扮到咁冷淡 每次見到你換新女友我都好唔開心
                 叫你唔好錯落去偏要錯   對你愈泥愈失望
                 我真係好中意你..唔好再錯落去 好不?!'' 不要把我當作透明''

唔會有熟人睇到加可- -?!''逃..[[onion_44]]
回復 支持 反對

TO..SHEUNG

我知我對妳未係最好...
又成日迫妳..
但係我真係想搵野野正明比妳睇..
我對妳係認真架..
但我真係搵唔到..
所以我決定以後都會對妳好好...
希望妳會明白...
我真唔想妳去加拿大丫,
唔好離開我丫...!!!
老婆...真係對唔住丫.!!!!
回復 支持 反對

對誰說 :老公SaM
對情人說的話:在我有生之年能夠識到你,係我一生之中既榮幸
                     你永遠都是常在我心,希望和你手挽手渡過我們人生每一個難關
                        如果能夠和你長相斯守真是我叮叮一生人最大的福氣..
                           我會學習改掉我的缺點,做你一生一世的黃臉婆..
                               永遠愛你的傻妹叮..希望與你挨過甘苦與共永不分離
回復 支持 反對

對誰說:夢之的老婆
對情人說: 你比其他人感覺係好普通既女仔,不過對我來講 你係一個好特別既女仔,如果比我選擇幾多次
答案都係一樣 我永永遠遠心愛係你 對你既愛好難變心 因為我發現自己愈來愈愛你 所以好想對你講 我愛你
l love you   
回復 支持 反對

我愛陳小強!      [[onion_57]]
回復 支持 反對

黃慧欣我愛你

回復 支持 反對

我愛你鄒文健
我要同你一齊=)
我很愛你.......................

回復 支持 反對

對誰說 :李冰冰-v-
對情人說的話 :
話晒都十指緊扣永不分離-v-
希望呢句野係真^v^
我愛你;D
回復 支持 反對