打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 :茵茵
對情人說的話 :我都係愈黎愈鐘意妳丫

妳永遠都係最好
        妳已經成為我生活中既習慣,每日每日,可以唔食飯、唔訓教,
                    卻唔可以唔諗起妳既一切
                    雖然我唔知將來既事,但係我會對妳比宜家更好

我願意愛妳一生一世
                    認識到妳係我既福氣

我愛妳丫>3<
回復 支持 反對

對誰說 :MK.瑜
對情人說的話:日日都掛住你
                   期望會遇見你
                     我  愛   你
回復 支持 反對

對誰說 : xxx
對情人說的話 : 我鍾意左你好耐
回復 支持 反對

對誰說 :呀橙
對情人說的話 :我喜歡你
回復 支持 反對

對誰說 :喵喵
對情人說的話:我愛你!!我唔知我會同你一齊幾耐
但我會係同你一齊的時間一直比到幸福快樂嫁生活比你
信我!!我原意照顧你一生一世!! i love u forever-3-

回復 支持 反對

對誰說 :曈夢ㄨ芯〃
對情人說的話 :我愛你...e個係一個承諾
                    我吾想變...亦都吾會比佢變...
        妳係我既一切...
                    卻唔可以唔諗起妳既一切
                    我會對妳一日比一日好~~
                    我願意愛妳一生一世
                    認識到妳係我既福氣
                   ˋlove ♀you ◇〃

by°:曈夢ㄨ瞬〃
回復 支持 反對

對誰說:lcl
對情人說:之前你鐘意我..我唔好意思講我都係
以家我真係好鐘意你..好可愛啊你
回復 支持 反對

對誰說:丘淑均
對情人說:我不知道你愛不愛我..但我很愛你
你可以給我一個答案嗎?
但點都好..我都想和你一起
回復 支持 反對

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

回復 支持 反對

對誰說:呀欣
對情人說:如果可以豁達地想想....這一段日子沒有你的出現....真不知怎樣過我的每分每秒....甚至我會這樣想...一個人的生命是路....遙遙漫長...只要我能陪你走過十分一的路程...已經是一種榮幸
回復 支持 反對