查看: 7017|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴 - 巨商版塊 - 見習版主 : 小妍~

關閉 [複製鏈接]

相關結連提及到版主無需要向普通會員解釋任何版務操作

是的,無需要,但事實自己把自己的貼推上去後,我們會員問起你竟然說出這樣的說話,太令我們失望,我們完全對這位見習版主一致不認同和接納他成為管理我們的版主

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4520706&extra=page%3D1

另外這項連結我想提及的是內文根本不是版務公告,何解要每相格數小時就將這些大量貼自行推高呢?這樣對我們玩家公平嗎?我們的提問和一些意見完完全全被沉底?還有公義嗎?
超級版主和管理員我們將會去信給你們,希望你們幫我們主席公道,

以下我將會連同數位會員一同簽到投訴,代表我們大部分玩家都極度不滿這位見習版主,對不起,怪我們太激動,因為實在太不滿

數位一直還密密支持巨商版的老臣子字

回復

超超版 我認為一個小小既巨商版都激起咁多人既不滿,,仲可以勝任見習版主嗎??呢到短短15分鍾都超過十位超過五年既會員留言了。。

仲要保嗎?。。。我不明白,我希望你主池公道
回復 支持 反對

我記得你講過,版主一職解決玩家問題同無不良記錄,呢個態度仲可以管理下去咩。。仲有人會服會聽咩
回復 支持 反對

一個版都小人了,仲要咁多人不滿下,都仲可以做版主,只會加速巨商版既死亡,呢個唔會係好既做法
回復 支持 反對

我服超版你,唔會服佢,但你認為比多次機會就比多次機會吧,起碼我同在座唔會再聽佢既說話

未升版主就口出狂言,如果升埋仲得了好 完結 我講完我同各位普通會員既感受了
回復 支持 反對