打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 大家狗又再淆我

回復 1# hihi98
用9機win 人 無恥
回復 支持 反對

回復 14# bevisyin
diu 你係sd米玩家尼咖,定你末用過f91? 你媽用什麼機都5係9機? 定還是你用f91 用得渣a_a,所以就話吾狗?
玩左甘Q耐sd 真覺得你悲催 =.=" 同埋我今次真係獲益匪淺,終於知咩係on9無極限 =.=" XD
同埋我5係方丈,話我on9吾洗驚我嬲 A_A
回復 支持 反對

回復 20# 工口仔

你係米港服玩家尼咖??? 你話港服有邊個5係用9機,以家仲有人用緊
由此觀之,f91 係9 機中尚佔一席 A_A
連港服紅星専用機體之一你都話吾9
真係愧為港服玩家
回復 支持 反對

回復 22# 工口仔

你都識講你用左9機打死亡都比人用9機虐=.=",咁仲邊有係考你技術/斷判/走位/意識既時候 A_A
同埋s 機無垃圾,5好同我講咩自由正義米係lo 兩部野係大機殺手 =.="
你再望望f91 開技後又快又多氣,又回得快 a_a 如果你甘都話5係9機,ok 我冇野講
真係祗隻game 汁 D 玩家連邊部機9都5撚知

追彈機粗砲機隱影機多彈機超級格鬥機   
有撚用咩,以家咁撚多改機佬,隱影機破曬功la
同埋f91 冇粗砲?? 5多彈?? 仲有幻影加9斬神刀
回復 支持 反對

回復 24# 工口仔

仲有人用緊A_A 你5知?? 證明你平時少玩sd 多上樂古 =.="
D人改到死神用3武就發光,仲有秒R tim
回復 支持 反對

回復 26# 工口仔
你5知仲有改機係我錯?? a_a
回復 支持 反對