樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

老手座底百幾萬? 我諗如果你唔買點而又keep住有抽機合機 有百幾萬既機會近乎0
何況上次有清G事件 唔 ...
freedom040542 發表於 31-12-2014 12:25

唔洗錢比哂你好無?木瓜上個月出個隻S係百式改喔?
今個月出個3部 廢唔廢就見人見智
但v個隻咩活動都無直接出 另外個隻好似一兩個月之前幸蛋既機黎
合體機又係新出

咁多要求不如你去gameone總部抗議
我精神上支持喔
回復 支持 反對

回復 11# 鰐島亞紀人

決鬥/暴風
回復 支持 反對

唔洗錢比哂你好無?木瓜上個月出個隻S係百式改喔?
今個月出個3部 廢唔廢就見人見智
但v個隻咩活動都無 ...
鰐島亞紀人 發表於 31-12-2014 13:42

精神上支持+1
回復 支持 反對

老手座底百幾萬? 我諗如果你唔買點而又keep住有抽機合機 有百幾萬既機會近乎0
何況上次有清G事件 唔 ...
freedom040542 發表於 31-12-2014 12:25

玩艦戰果班根本就係刷G

果次比人封acc/G,除左少數人,好多都係抵死.
話自己八掛d最抵死

情況同解款車單野類同

G改前有玩既老手又唔亂開木瓜肯定有G

木瓜果d換領券......無必要就咪換,M la

Free online game一向就係唔比錢有得玩,比錢玩多d,唔知你嘈乜

人人買得起,邊有人入錢?

反而唔出G圖木瓜強2機你唔講....

今次IJM唔係正常sequence出,你咪下次抽

回復 支持 反對

唯一方法就係補償!我唔知m幣自定係咪真係變左上個月的g自定
回復 支持 反對

個個癲哂去課金?完全唔拎覺囉好沒
傻既都唔會再入點落呢隻半殘廢game到啦...

你估大家手機沒apps玩咩
回復 支持 反對

我只係覺得今年無free 機送好無節日氣氛
往幾年會免費送SS圖/SR機 雖然得一部但係可以選反自己無機會/唔夠能力抽既/合既機
但今年節興活動居然大部分要靠M幣
好明顯係食水深而唔係優惠於民

會樓上...肯出新木瓜唔代表有著數...
回復 支持 反對

玩艦戰果班根本就係刷G黨果次比人封acc/清G既,除左少數人,好多都係抵死.
話自己八掛果d最抵死情況同解款車 ...
derek9394 發表於 31-12-2014 19:40

你愈講就愈證明唔到d咩
如果封ac抵死 你唔講驚瘟做法更加可恥?
呢個所謂bug係大家正常玩遊戲而出現既現象
執錢果班友本身就犯左拾遺不報呢個罪行 點比呀?

你都好野喎 如果唔亂開木瓜
咩叫「亂」開木瓜 咁點先叫「正常」開木瓜
木瓜至少100粒先開到一個cycle 姐係要20萬
而且cycle往往150至200甚至更多
G改之後 玩家既G金中位數比多你都只係大約100萬左右
使三四次都使哂啦 又唔係唔知港服食G深

我篇文主旨就係講驚瘟去到好盡 今次大更新益玩家甚少 但又想大吸金 態度惡劣 無悔過之心
再加上之前所犯過失 稱之為 絕無誇張

最憎人單單打打又冇point 為睇唔順眼而反
回復 支持 反對

你愈講就愈證明唔到d咩
如果封ac抵死 你唔講驚瘟做法更加可恥?
呢個所謂bug係大家正常玩遊戲而出現 ...
freedom040542 發表於 1-1-2015 06:32
你主觀又蠢,我又講得含畜,講你唔明,真係唔好意思.艦戰根本就係冷門野,打親艦戰就係為刷G既貪G人士玩, 艦戰bug事件官方固然有錯,但玩家責任更大
發現bug的玩家如果誠實地report bug,不繼續刷就不會有事.
你發現有bug玩幾鋪確認都勉強可以叫正常玩遊戲
但係班友刷左幾多局呢?唔少心八掛下?
試下艦戰有bug一round食你1000000G,睇你班友去唔去八掛?貪就貪la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
畜意用bug刷G比人拉到封acc清G有乜好怨?
執到介款車的$你用晒佢, 比人捉到你同警察講你攞左去八掛下真定假,睇下,買唔買到野,睇下你洗唔洗比人起訴?洗唔洗比人通櫃?
點解一定要免費送機?邊個定既rule?
送機對keep住打付款玩家才最不公平.次次一堆bd佬開N個分身攞機!禮品舊人頂多有架新AR/BR or拿架SR合成

G改後大把人over500

點先叫「正常」開木瓜?「正常」G?
量入為出lo DLLM
普通扭蛋自定扭蛋可以抽到大部份正規出的機
木瓜出既機好多係限定B/A同間中出下S機
限定B/A又唔係料,又唔係特別勁,係得個貴同收臧價值,無錢就唔好學人抽,等登入對戰活動送S機就遲早出,無錢咪等合,有乜問題?
回復 支持 反對

G1唔係開善堂
回復 支持 反對