打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (無聊呻)老玩家新手技術的生存空間

diu你楼主死on9 打sd打上腦呀你 死on9

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10 再犯禁言

查看全部評分

回復 支持 反對

打sd打上腦都好過diu人diu上腦吧 死on9 diu少陣會死(笑)
回復 支持 反對

打sd打上腦都好過diu人diu上腦吧 死on9 diu少陣會死(笑)
路過打醬油 發表於 14-12-2014 23:57

笑什麼?你也是因為你係樂古隻狗,班畜生先唔扣你分炸,仲係到笑
回復 支持 反對

點解少人?

打機啫 洗諗咁多...唔好咁多藉口
啲人玩LOL日日比人_又咪照玩 一句到尾都係羊群心理...根本唔關玩家事 頂多都係關代理事(逃
回復 支持 反對

果然係同一個人樂古分關我P事,要扣就扣,啥叫諷刺你唔明?原來上樂古就叫樂古狗一SD狗你好,樂古狗你好,咁就引到你出黎真好,因為你有反應我就可以笑了,繼續取樂哈哈哈
回復 支持 反對

技術什麼的一點都不重要,重要的是腦袋,玩sd多數人都不用腦玩,你只要用d腦,都可以變成場上重點.
基本用腦,抽水走人(在隊友龜公用),打到人2-3槍,知有人想慢慢壓或接近自己時,要走佬.(大約豆豆射中的距離就走定先,唔係好易比人圍.)重要記住睇實條氣,最好做到經常行走時都留到一半氣未用(比人追殺走佬例外),同一定要成日周圍lock,不要以為敵人就在前面.

成日要記住打人背,不要下下正面,要陰濕,見隊友想攻,你就要林點樣快速兜大圈偷人背,偷人都要識偷,一般偷法係偷襲企最后個個,不要偷旁邊有人幫拖個d(除非你用強斬機,有信心一斬二),特偷法,知道敵方玩家實力,如敵方得一個勁人,其他不外如是,就偷個個,自己命去換勁人命.(這樣做,結果通常都係你殺左佢,你都要死)千萬不要做on車野,斬跌人,射跌人.而家係偷襲,不是放虎歸山.自己死左佢未死,都有隊友打死佢.
不要成日跟住隊友,有好多時都比自己獨立下,要成日睇小地圖做人,見小圖個點,又lock到有飛近佢,你知點做啦.當然找路追敵屁股.(時常記住偷襲)做偷襲角色就要用偷襲機,飛得快打得人多血,如:一排排飛彈個d,斬8刀.

再生時,又要成日睇住,在那出生可以偷人.

有時又要追住d煩機打,(追住不一定是叫你沖去斬,可以保持距離有機就射中佢)麻煩機:定身槍,光盾機,狙機.

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
derek9394 + 1 雖然講既野教壞细佬,但你話比我知d萬年廢柴 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

槍凖其實唔重要,而加啲人好少有射得準
走位其實唔重要,唔識就圍住個場4條邊走,最少唔會比人爆菊
技術其 ...
xmcpnk19 發表於 6-12-2014 21:44

點解要咁教人?你教佢點雷多d,走位其實唔重要,唔識就圍住個場4條邊走,最少唔會比人爆菊<咁樣同冇玩有咩分別,為左唔比人爆菊不如唔好玩,圍住個場走個動作都省去

我覺得分數唔重要,諗下點先可以係戰場上有出力之後比輸出就夠,射唔中都可以比壓力人,格唔中都會迫左人走位,開心玩每場做好自己就夠,之後咪再諗點做得更好囉再決定練咩skill又好,走位又好。
回復 支持 反對

點解少人?

打機啫 洗諗咁多...唔好咁多藉口
啲人玩LOL日日比人_又咪照玩 一句到尾都係羊群心理...根本唔關 ...
工口仔 發表於 16-12-2014 13:41

LOL近排代理都差左啦,除左多d照顧下新手外,都冇咩做到,G1 吊完都冇理嫁啦,好似放棄左kf咁
回復 支持 反對

果然係同一個人樂古分關我P事,要扣就扣,啥叫諷刺你唔明?原來上樂古就叫樂古狗一SD狗你好,樂古狗你好, ...
路過打醬油 發表於 16-12-2014 17:24

依加D小學雞真係個LUN個末期語癌,比人吊到傻傻地UP乜都唔知
回復 支持 反對

唔係AC多,講既野就有道理架
回復 支持 反對