打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ac已封,各位同好再見(最愛標準答案

老老豆豆,出得黎行預左要還,玩得遊戲漏洞就預左有風險
好似你偷左野,個官判你終身監禁,你最多判得重,但事實上個官無做錯到
家下你因為咁比人封ac,唔講其他人,至少我唔會因為你講到咁煽情而可憐你
仲有唔會因為你一個人比人封ac而有咁大影響力,整到sd執
仲有好多玩家支持港服
最後,節哀順便
回復 支持 反對

無啦啦比人封..真無言...去玩台服啦..港服初頻..1頁都唔知有冇
回復 支持 反對

老老豆豆,出得黎行預左要還,玩得遊戲漏洞就預左有風險
好似你偷左野,個官判你終身監禁,你最多判得重,但事實 ...
886lkhboy 發表於 12-11-2014 21:41

你係打手?
有人偷左野 屋主冇權用私刑打人
況且呢d唔係偷野
呢次件事係官方做錯 佢地個程式有漏洞定係咩都好
玩家係以正常玩遊戲既途徑得到好多百萬
佢地冇修改遊戲程式 亦都冇用特別既技巧黎玩
完全可以話係官方既秘密活動
而且封人清G呢件事好唔透明
係咪你冇份洗G就葡萄咋?
回復 支持 反對

回復 43# freedom040542

好認同,表面上好似玩家做錯,但最錯就係官方同9you
理論上根本就官方錯多過玩家錯
最慘就係冇用bug但連無辜玩家都封埋呢點先激氣
回復 支持 反對

事出就必有因既,開掛玩BUG仲係到扮清高,仲要好多外掛仔都唔夠我呢D神手級玩家打,依加咁就比人封左無仇報,有咩感想<3
回復 支持 反對

事出就必有因既,開掛玩BUG仲係到扮清高,仲要好多外掛仔都唔夠我呢D神手級玩家打,依加咁就比人封左無仇報,有 ...
味kai啦 發表於 24-11-2014 23:51

又掛咩呀auntie
幾時有用掛呀 你邊隻眼見到呀
C眼牙?
打手就死開啦
如果你係唔知咁既事冇賺到就真係抵你
今次大部份係G1錯 重夠膽封玩家?
回復 支持 反對

回復 49# 味kai啦

wow, OoLoKoO, 你真係好神喎!
回復 支持 反對

回復  狂暴偉少爺

wow, OoLoKoO, 你真係好神喎!
henry9207 發表於 25-11-2014 18:09

回復 支持 反對

又掛咩呀auntie
幾時有用掛呀 你邊隻眼見到呀
C眼牙?
打手就死開啦
如果你係唔知咁既事冇賺到就真係 ...
freedom040542 發表於 25-11-2014 06:48

笑左,對住我呢D神手級玩家都夠膽講咩賺唔賺,證明你呢D垃圾只係識用埋D喇渣手段去得到自己想要既野,亦都證明你係新手/老手垃圾,個帳乜機乜資源都冇,個人乜技術都冇,自暴其短,同條弱智MK哥一樣 不過算啦,我個人雖然富有,不過都只係會用MSA-B屈你呢D傻仔,所以你就繼續賺到盡啦,唔洗傷心~
回復 支持 反對

笑左,對住我呢D神手級玩家都夠膽講咩賺唔賺,證明你呢D垃圾只係識用埋D喇渣手段去得到自己想要既野, ...
味kai啦 發表於 26-11-2014 22:55

除左鬧人垃圾原來你重識玩SD? 我驚人地企定定定比你自描你都打唔中人呀
係咪呀 我外國網路差姐 如果你咁把炮用msab打我我奉陪呀 拍唔拍片呀傻豬?
如果你冇理據就唔好出黎講野獻醜
咩叫玩外掛都唔夠你打呀 出黎打丫笨
你段留言真係好冇水準 又冇講番bug事件 剩係係度攻擊我
見你話咩開掛玩bug扮清高就知你係度葡萄緊
如果今次事件可以同開掛劃上關係我真係恭喜你 都唔知你智商要低成點先可以講d咁既歪理
你d咁既口賤廢柴就唔該收歛下
醒少少 唔會咁面懵
回復 支持 反對