打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [低俗罵戰帖己關!] 小黑死神做咩野淆底??

關閉 [複製鏈接]
我開POST目的係問小黑死神呢隻狗做乜野淆底較權限唔比人回你既POST ,
我要既係你出黎面對 ,
唔係689回答我既問題 ,
我而家冇問題問689呀 我係問你呀 ,
你咁關心政治 , 點解你唔出去佔中 , 係度做鍵盤戰士呀 ?
做鍵盤戰士做唔到英雄架 , 做狗雄就岩哂你啦 。
仲有你中文小學畢業程度 ? 唔識中文下次可以用英文 ,
不過睇你個廢青都冇讀過書架啦 ,
最後 , 你唔係唔回我帖咩 ?
做乜野又死番入黎係度吠 ?

我係話緊你呀小黑死神 , 我而家要你回答我問題呀 , 點解要淆底呀 ? 點解呀 ?

唔好再係度九唔搭八 , 我唔想再聽你D一己之見同埋歪理 ,
睇你D中文仲慘過我見到你真樣咁慘 X_X

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10 人生攻撃

查看全部評分

回復 支持 反對

本住呢張圖的心態結束我係樂古SD版的戰爭
此post已完 我走左就冇事啦 無正帝要尊重 B8
   ...
小黑死神 發表於 29-9-2014 11:21

自己得罪人多比人踢 開post吊哂鬼 你話叫哂全高頻起電王zeta底   點解電王zeta踢你 唔踢其他人? 你問人既人地答哂你 人地問你既你一樣都無答到 好地地做乜整30權限? 驚人回就出聲 電王又係紅星 你又紅星 點解你柒到全港服都知?>結束我係樂古SD版的戰爭< 樂古戰爭? 唔係樂古戰爭既話 真實既話 你行街比個呀叔踢你 你敢唔敢罵佢 唔敢就唔好出聲 點解?永遠就係做鍵盤戰士叻  自己諗下點解啦醒目 電王zeta點解踢你 唔踢其他人?  傻的嗎
回復 支持 反對

自己得罪人多比人踢 開post吊哂鬼 你話叫哂全高頻起電王zeta底   點解電王zeta踢你 唔踢其他人? 你問人 ...
日夜想你◆ 發表於 29-9-2014 17:48

老老實實小黑只係學生仔 咪當佢童言無忌囉
叫人起底...你估真係起到? 就正如家陣我Hi你老母 我係唔係真係Hi緊你老母?_?

好心你咁大個人有判斷力...邊啲人講嘢有力,邊啲人講嘢冇力 識分嗎?:0)

我驚你比個小學雞拎支玩具槍指住你都報皇氣

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
hillson09 -5 粗口暗示~輕扣,再犯重扣

查看全部評分

回復 支持 反對

轉自朋友
回復 支持 反對

我都見過無數人呢D人唔明我意思 借題發揮 幾時叫人起電王底
間中上黎花生下 我話我係1頻搵晒邊D可疑  問下邊D人識得佢
我加左好多個人架 睇完佢係邊間房咪轉個頭刪佢 呢D只係小事
咁都有得比人批鬥 一直都話我係唔識電王 有人話我單方面加佢
咁打機唔係其他人加我就我加其他人架啦 以為人地真係起底
你千禧年代出世?我係人肉search下邊個係果間房再了解下成件事
實際上圖就係證據 話我淆底 你靠嚇就得?你能力唔夠認為引到我上黎?
冇可能比你伏到 我改過留言 有圖 唔好自己老作D野出黎
我而家係非暴力和平抗爭 MKUIO鍾意約人打交 我係文明人動口不動手的
都係果句 有咩唔岩講到岩 唔洗好似香港公安使用武力 解決唔到問題
有人性 做人做到咁先似樣

回復 支持 反對

自己得罪人多比人踢 開post吊哂鬼 你話叫哂全高頻起電王zeta底   點解電王zeta踢你 唔踢其他人? 你問人 ...
日夜想你◆ 發表於 29-9-2014 17:48

一係仇紅星 一係有FD黎
除左咁我就真係估唔到 如果我知佢留位我會自離讓位
咩叫唔踢其他人傻的嗎?唔好個黃曉明講咩就信到十足十
私人恩怨 就算正都比佢講到負 永遠都覺得其他人錯唔係佢錯
自己一定完全是對的 同佢嘈都冇 咪比佢打下飛機開心下
如果佢嘅口才口後可以幫助人咁就抵讚 黃生有天份做律師 曲到直
回復 支持 反對

我都見過無數人呢D人唔明我意思 借題發揮 幾時叫人起電王底
間中上黎花生下 我話我係1頻搵晒邊D可疑  問下 ...
小黑死神 發表於 29-9-2014 20:01

咦道德撚? 又話唔想我煩你, 你宜家up我個名即係咩意思? 講野會5會前後矛盾? 道德撚, 點解上一次罵戰回我個d全部爆曬粗? 宜家俾人圍插就扮可憐扮道德撚? 你唔好話我煩你, 點解上一次罵戰明明你錯先, 衰仔d認個錯米冇事, 點解仲要繼續攞采? 你e家出左事我會咁好人唔咬住你唔放? 你俾我針死都冇人可憐你

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10

查看全部評分

回復 支持 反對

咦道德撚? 又話唔想我煩你, 你宜家up我個名即係咩意思? 講野會5會前後矛盾? 道德撚, 點解上一次罵戰 ...
UIOPRT 發表於 29-9-2014 21:35

哦 你覺得我需要"被可憐" 香港面對緊個咁嚴重嘅問題
你好渴望有人理你被可憐你 重申 我上黎食花生 唔好引戰
你係咪吸毒上腦 你兩呢個時侯抽我水 花生完 一笑置之
有邊個照住你呢隻護主犬 除左你主人黃曉明 護主有得奶主人屎眼?
有病唔好睇醫生 奶下你主人個屎眼就會好返 UIO無正帝有排討論
本來一直講Mr.黃 唔想加你名 你咁出名唔開名都知無正帝係講邊個啦
回復 支持 反對

對吾住,我係論壇執法者
此帖所有人生攻撃,粗口
一律嚴扣10分
請大家尊重自已,尊重其它論壇的會員
多謝合作!
回復 支持 反對

哦 你覺得我需要"被可憐" 香港面對緊個咁嚴重嘅問題
你好渴望有人理你被可憐你 重申 我上黎食花生 唔好 ...
小黑死神 發表於 29-9-2014 21:51

世事給你看透了 完全唔回應我講嘅野. 民主係要自己爭取我非常認同. 但有一人一票不一定是一件好事. 唔好人地講乜你就講乜, 用個腦諗下啦, 萬一選中長毛個班友做特首都唔知點撚算好. 算, 水平唔同. 個工口仔向來白痴, 我都費L事回佢. 佢講嘅你都認同, 你仲白痴. 你繼續同b8吹, 繼續向佢取暖. 又話上街遊行, 得閒都叫多兩句啦, 仲咁得閒上樂古? 講野已經冇point(一句佔中遊行就以為好似大q曬咁, 實際連人地為乜而反都未知), 仲要冇組織, 你想點? 香港你玩曬啦. 唉......冇眼睇
回復 支持 反對