樓主: chun63597666
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果sd好似動漫高達創戰者...

甘老實講,,,雖然冇甘講技術, 但真係爽D既..  同埋AI真係勁左好多

以前既AI好易打, 特別係DX時代,  ...
雷臣 發表於 28-2-2014 10:37

以前AI太低能,再勁的AI都唔會比得上玩家...
另外PS3的時代係時候被淘汰
下次應該會PS4

另外,好似無曬細機,全部變千五COST
ARIOS跳幾級上2500~啊啊 小道消息黎
回復 支持 反對

今日先有時間上網...........

啦...首先呢.....前作EX, 我在第一個ACC買左自由高達等幾部高達, 後 ...
雷臣 發表於 28-2-2014 10:26

而加DLC已經成為日本呃錢的主要來源,隻隻新game好似d更新檔咁等DLC
回復 支持 反對

甘老實講,,,雖然冇甘講技術, 但真係爽D既..  同埋AI真係勁左好多

以前既AI好易打, 特別係DX時代,  ...
雷臣 發表於 28-2-2014 10:37

AI戰比較難打我覺得係艦戰AI,兩個打三個隨時隨地都會輸
回復 支持 反對

以前AI太低能,再勁的AI都唔會比得上玩家...
另外PS3的時代係時候被淘汰
下次應該會PS4

另外,好似無 ...
leunghoi80 發表於 28-2-2014 11:48

我而家都未買PS4原因就係因為PS4冇正GAME令到我想玩, 而且PS3既GAME仲未玩完....

(其實不管是PS3/4既GAME, 都好難搵到岩心水)

至於高達VS,,,睇落應該冇乜野好出啦掛.............個人還是喜歡"高達戰記"同埋"UC"這類可以自由選武裝搭配....
回復 支持 反對

AI戰比較難打我覺得係艦戰AI,兩個打三個隨時隨地都會輸
GiantStep 發表於 28-2-2014 12:59

你講緊第2隻GAME?@@  DX又好, Z又好, SEED-D又好, 都好似未出過艦戰
回復 支持 反對

你講緊第2隻GAME?@@  DX又好, Z又好, SEED-D又好, 都好似未出過艦戰
雷臣 發表於 28-2-2014 14:48

SORRY,我又睇錯左,我其實講緊SD
回復 支持 反對