樓主: chun63597666
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果sd好似動漫高達創戰者...

日本人搞的GUNDAM BREAKER都唔平衡....有部分機過強...如TURN-A的手, 命運高達的手

X高達的背包, 但同樣級數的其他高達反而0攻擊或低攻擊...

日本人都搞唔好的平衡, 你認為一直亂搞的韓國人係SD會做得比日本人好..??.看看00系廚機就知道了
回復 支持 反對

日本人搞的GUNDAM BREAKER都唔平衡....有部分機過強...如TURN-A的手, 命運高達的手

X高達的背包, 但同樣級 ...
雷臣 發表於 25-2-2014 16:37

如果韓服有埋日本合作的話,遊戲的整體上有機會唔同哂
回復 支持 反對

GiantStep 發表於 25-2-2014 17:01

如果係開呢隻玩法
咁不如開隻新online game推出街

講黎都冇意思
回復 支持 反對

如果可以甘做,個SEVER都已經支持唔到啦,仲講咩平衡???
KUDAFF 發表於 24-2-2014 23:09

做到的話,港服同國服都唔洗玩啦
回復 支持 反對

GUNDAM BREAKER協力為主,唔平衡係合理同正常的
而且都無可能平衡,但笨大的VS系列就做得好平衡,因為係以對戰為主
SD都係以對戰為主,但就如垃圾一樣,只係比平版遊戲好一點
回復 支持 反對

最近咁多如果post,不如實際d
如果G1肯專業d,效率正常返少少的話啦
回復 支持 反對

GUNDAM BREAKER協力為主,唔平衡係合理同正常的
而且都無可能平衡,但笨大的VS系列就做得好平衡,因為 ...
leunghoi80 發表於 25-2-2014 18:28

講BD既GAME, BREAKER唔平衡我冇乜所謂, 因為都係打NPC......

VS系列係做得不錯平衡, 最新的版本我也在玩,,,,,不過感覺上還是SEED-D那類好玩同講技術.......VS系列好似SEED-D開SPEED甘不停CANCEL

玩其實會比SEED-D爽快多, 不過感覺冇甘好??   ANYWAY,,,,最新版的VS多左好多食水位..........一個副官26雞~.~
回復 支持 反對

GiantStep 發表於 25-2-2014 17:01

日本自己買左版權反去慢慢玩......至於韓服點樣佢都懶得理....不過聽說日服都冇大改對戰平衡方面既野
回復 支持 反對

breakers搞唔好平衡係因為自由配搭機體能力既問題
但韓服係就算冇部件 d機都好唔平衡
班狗泡菜根本唔尊重高達

話說 我覺得breakers尐機好樣衰... 連果隻預設(?)既獨角頭hinu身突自腳零式翼都勁樣7....
回復 支持 反對

講BD既GAME, BREAKER唔平衡我冇乜所謂, 因為都係打NPC......

VS系列係做得不錯平衡, 最新的版本我 ...
雷臣 發表於 26-2-2014 12:17

vs系列好玩在重視原著愈黎愈似:)
連武器圖示都每部機唔同 畫質又靚
又一大堆名場面 名動作
真係好吸引
可惜冇ps3
回復 支持 反對