打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 猛虎仔?_? 器量王唔夠打亂踢

雷兄,我係為一分樂點而復姐,你次次都那麼認真答,我會覺得無地自容。 d日本教學我係看節目介紹的,系 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 14:27

b哥~~

我今日係office比較得閒..今年新年既款開發得差不多,上2星期搵鬼妹影出來效果不錯, 聽日去拿相了>.<  心情靚靚

就年尾執埋d手尾等過年...有2個星期假...xdxd 心情很好 今年放假去巴里島...雖然係同家人去有d悶..我老豆不接受我而家個女朋友

新年只好分開行動了......
回復 支持 反對

b哥~~

我今日係office比較得閒..今年新年既款開發得差不多,上2星期搵鬼妹影出來效果不錯, 聽日去拿 ...
雷臣 發表於 9-1-2014 16:16

出得來做工難道對翼還未夠硬?惟有多等幾年先同你啊爹唱反調啦.你應該厄你父母話你忙,5的閒陪他地一齊去,留在香港。間屋無曬人,你不就可以同你女友一起溫暖過新年咯

ps:bali島附近好多海盜出現geh
回復 支持 反對

出得來做工難道對翼還未夠硬?惟有多等幾年先同你啊爹唱反調啦.你應該厄你父母話你忙,5的閒陪他地一 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 16:52

我睇法唔同啦....第一要孝順, 始終都老啦,

同埋我自己今年感觸很大,睇住有位長輩雖然做左D唔合道德既事,
但到就死啦, 個仔女都唔反去睇佢(仔女本身又唔係好人)  唔帶路引香,連神主牌都唔俾擺反去, 真係好**...
能唔能夠頂得過今年新年都係未知之數

第二就係私人問題不多說了, 只能說我同佢都有遺傳病, 生孩子後, 小朋友很可能會有重"正", 這事已困擾了我半年
雖然本身性格不是很位, 但都一齊左半年有多,也不能說放棄, 到時可能這個女朋友只能做"小三"....

講係香港住定點, 我香港自己一個人住, 但做野幾乎9成時間係大陸, 所以香港我基本無視

大陸方面等樓價再跌D, 又賺到錢, 我都想買2間獨立屋住下.俾間我老豆住對面...甘到時佢退休想住香港又好, 得閒上大陸住陣又好, 佢話事
回復 支持 反對

好像有少少过界,偏离sd话题啦,费事版主扣分,厄多一分先,雷兄d私人野就5多过问啦,但雷兄的爹生的你好健康,无重"正",博5博就看你自己咯。最后一句祝君好运,马到功成,同事事顺利{:15_777:}
回復 支持 反對

,總之吾日日 lag 爆個sev//就大家開心//
               講真:lag sev真係好火火//是越來越少人玩SD的最大原因之一
         成個畫面停阻幾秒,之後死阻= =,真係會好想打爆個螢幕,我仲要係紅星........
之後就成個月都冇上線,{而家上翻,D FD都走曬/佢賣阻個號比人/真正舊FD得翻不到五個}
回復 支持 反對

好像有少少过界,偏离sd话题啦,费事版主扣分,厄多一分先,雷兄d私人野就5多过问啦,但雷兄的爹生的你好健 ...
BARATHUM 發表於 9-1-2014 17:46

我們也太離題了.....話晒主題講打機~.~那覆埋呢次就閃水了.

有D野真係整定既...冇得走.近3年入面自己出左2次意外, 真係反應慢少少就唔死都殘廢(一次交通意外一次成個屋簷掉正我頭頂)

見過位40幾歲既女同事以前因工作壓力太大, 個BB保唔住(佢離婚後另嫁一個), 後來又成功追到一個BB既喜悅
對住幾年既同事今年撞車死左.
有個以前同事70幾歲鬼佬因煙酒過多在家死左成個幾星期臭晒先知

有些長輩慢慢離世, 就快新年.....真係想反回以前細路仔時無憂無慮的生活, 新年反鄉下成10幾個細路仔一齊玩

到而家都長大了, 有D已經反左面, 真係.......

大家都能開心就好了~~
回復 支持 反對

全部高達帝裏面,最憎F91帝,又要搵人挑機,有人挑機啦,但係又潛水啦,
怕輸唔敢出黎認人,post寫到明又話要求敗 ...
w474841 發表於 9-1-2014 11:53

喂 我剩係同2條友挑過 個post沉左點推返呢..?
我係對人不對事架 同埋我唔係幫猛虎仔 而係我
回復 支持 反對

估唔到事情仲發展緊
〝小趙﹏* 發表於 2014-1-9 03:32 AM

大佬在食花生 0_0'
有人話此帖該轉去抱怨區,點算好?
請大佬話事,我吾理lu~ (逃
回復 支持 反對

我細個時打機都會甘樣,那些所謂上腦高玩早晚會想清楚, 覺得自己那時幼稚低能

我以前同表弟玩ps1 龍 ...
雷臣 發表於 9-1-2014 11:30

講真個句 » SD高達Online » 唔係比你講你d私事 無人想知 你明5明?
你搞免費送自由我好支持 但5想知你小朋友買玩具d野 明冇?
你話咩借幾萬蚊 其實你好晒名 明冇? 係一個樂古» SD高達Online »入面晒你d威水事
我只係覺得你係一個唔多大人玩既game係到晒你自己係大人就看透紅塵 只能說一句 你d野冇人想知.
回復 支持 反對

SDGO最多口嫌體正直偽君子....
成日話人認真,代理商唔出1/2架機就吵到拆天,日日BD合新機,機體唔新唔係*S *R唔OP(佢覺得),唔插滿糟,唔升滿唔帶道具唔帶V苗唔X用.
甘H樣叫唔認真?????
回復 支持 反對