打印 上一主題 下一主題
收起左側

EQMANTEAM(應付垃圾一句夠做got5求敗,夠做埋黎:D )

好好笑,1個掛等於全團都係掛仔,掛團,用下腦啦,CSO 2010-2011年個個團都成堆外掛啦

你地又一樣當佢地係神甘拜,當佢地係大團,尤其係個ADVENTURE
回復 支持 反對

回復 21# Sk__2

而家問你,係晤係用外掛先會俾CSO封帳?打屍3精準斧會俾人封帳,打災厄城市落帳篷底會俾人封帳,一定要係外掛?
回復 支持 反對

回復 23# Sk__2

真係晤想笑你,又要話人開野,但又無證據
呢度係香港,晤係北韓
香港係法治之區,你指控人無證據同亂UP有咩分別?
回復 支持 反對

回復 25# Sk__2

有無睇過少林足球?你好似班古惑仔,周星馳話自己係金剛腿但唔理照打佢個頭,黃一飛話自己係鐵頭功但晤理照打佢隻腳

我講幾句事實都晤得,又晤俾人解釋......
回復 支持 反對

回復 28# Sk__2

你地話佢掛狗BUG狗都晤關我事,因為佢晤係我個團,我都晤係佢個團

最緊要晤好話咩個條友跟我一齊玩,我無呢D甘廢既隊友,OK?明白未?晤好歌神前歌神後,係度擺我上抬
回復 支持 反對

而家啲新手真係好遲先玩CSO,未經歷過09,10大團也開掛既日子,有個大團一星期踢20個外掛狗

原來1個掛就叫外掛精神,甘你點解仲同ADVENTURE打團戰呀,傻仔 :)
回復 支持 反對

回復 31# Sk__2

關你差事? :o  

同我TEAM打番場先啦,又要串又要淆
回復 支持 反對

回復 50# Sk__2

嘩,好型啊

林樵清:先把別人說成特務,那麼自己肯定就不是特務了;先把別人說成是流氓,那麼自己肯定就很正派了

將我地個TEAM話成外掛,甘你個TEAM就變左晤係外掛,勁,學野啦  :)
回復 支持 反對

回復 64# GuiseNTK

|AmAzing| 多元化求屠求敗求踩 (夠做埋黎)

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=1
回復 支持 反對