打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【拯救天龍大行動二】玩家的心聲!

放左AC 1年,但間中都會ON黎睇下
有時都好想收AC玩番,但次次ON都好失望,愈黎愈少人玩,
出埋出埋D真丹同蛋蛋,愈有錢GA玩家就愈勁,冇用錢玩GA玩家就愈黎愈廢,
失晒平衡,除左打交幫,仲有幾多和平幫會有人玩
生活玩家,打王搵錢GA玩家依加根本生存唔到.
由天龍出開始玩,玩左咁多年,對隻GAME有好多回憶,好想可以以前咁 咁多人T^T
天龍真系好好玩,可惜有個咁GA代理

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

頂你個死gameone淨糸識出轉蛋,有問題又5理,E加仲要開5到GAME,我之前個個月都用成1半黎買點,E加咩都冇LA

評分

囧大俠 + 10 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

我好似由前年年尾開始冇玩天龍,不過間中都會ON下(玩一兩日)同睇下有咩更新
結果天龍D更新公告十個有9個都係關於XX轉蛋,每次ON都好似少左人玩咁
然後我同其他玩家差距又愈嚟愈大(我唔玩都有責任),但係周街都係4/5/6石人刷野都未必有人組,想追番又要倒錢落海.都唔知玩唔玩番好...
出轉蛋唔係問題,不過佢不斷出轉蛋,更新又慢,刷副本都刷到悶,依家D人就係咁抽蛋希望抽到石,搞到天龍好似隻賭博GAME咁.

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

第一次玩天龍,係岩岩隻game出世果時,朋友很多,也一起刷3環呀,吹水,好開心!
但係最好因為成績跟吾上,所以我冇玩!
第二次玩天龍,係新服岩岩開果時,本身諗住玩隻5石AC開心下
點知自己整到隻Ac50%左右 同我出轉蛋 ,一次吾緊要,佢係2星期一次 一次5日 食藥都冇甘準時
從前拎5粒3體石合上去既緊張感全沒了,世頻和小喇叭也只有一次比一次的低價收購...
最最後,我也放棄了,朋友都開不過眼
g1係有心整 好簡單,開一個新服,吾洗再出蛋!保證長玩既人一定番黎

評分

囧大俠 + 10 最後一句無比贊成

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好再出轉蛋
多D改版,出多D新系統,吸引番D人回流
都唔明GAMEONE
天龍喺gameone最搵到錢的game,反而唔投放資源落去
係到搞埋d無人玩的新game

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

盡快更新,唔好再出真丹

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

"GO" to die 係最多人講既(意思)
為何唔識搞GAME又要扮識
唔識搵人幫,成日話上面唔比更新,自己又唔做野
搞到最尾就哩埋響屋企玩蛋蛋,又要玩極都唔出         (更新)
你問下自己係米樣衰?!

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

想當年同一班天龍八面識到嘅FD一齊打符
日日都5,6個同LV組嘅FD一齊打 一路吹水一路刷 真係好開心
個時D人全4石已經好勁 我玩到8字頭都玩緊3石ONLY 做個副本生活玩家幾自在
GAMEONE出咁多轉蛋 我覺得出得最好又最平衡嘅係三寶轉蛋 大機率出3石 抽到4石已經好開心
仲有十二生肖 打3石,高刻咪幾好 我寧願GAMEONE出蛋比人抽合成符慢慢合仲好玩啦 何必出親轉蛋都45石?等玩家走捷徑?擾亂天龍市場?
我仲記得2011年動漫節前 AKI同尹光岩岩做左代言人 個陣出嘅玉卡10蚊張 比人大量搶購(小弟好不幸一張都搶唔到 但係我一D都冇失望過 因為我知天龍嘅熱潮仲未減褪 動漫節個幾日通地都係慕容複 真係好感動
就係因為GAMEONE出左45石 67星裝轉蛋 仲要一直冇停過 連續咁出 再搞埋轉盤 唉 好難怪D人難生存(我是其中之一)
天龍呢隻GAME真係好唔捨得放棄 等緊GM有番D實際嘅更新 而唔係一尾轉蛋轉盤

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

轉蛋出不停! 更新周時停!
好地地用成萬銀整隻全56ac
到頭來一文不值

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

早抽身而退係一件好事 再玩落去都冇意思 留番最後一個ac唔放睇佢執笠

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
∼香B∼ -1 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對