打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 俾大家睇下乜嘢叫外掛啦「我知道版主一定會刪帖」

關閉 [複製鏈接]
D炮好靚
回復 支持 反對

回復 19# ZoMble乂幻月

很可愛很兒童
回復 支持 反對

回復 18# AlexHang

去google下
[url=https://www.google.com.hk/search?q=%E9%9F%B3%E6%A8%82%E5%99%B4%E6%B3%89&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:zh-TWfficial&client=firefox-a&channel=rcs&um=1&ie=UTF-8&hl=zh-TW&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=9PUtUcDsKceUiAfc4YG4Aw&biw=1600&bih=721&sei=PfYtUfvyIc6ciAfViIDYAg]
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

很可愛很兒童
sealion2 發表於 27-2-2013 08:04 PM

很兒童不宜
回復 支持 反對

去google下
[url=https://www.google.com.hk/search?q=%E9%9F%B3%E6%A8%82%E5%99%B4%E6%B3%89&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:zh-TWfficial&client=firefox-a&channel=rcs&um=1&ie=UTF-8&hl=zh-TW&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=9PUtUcDsKceUiAfc4YG4Aw&biw=1600&bih=721&sei=PfYtUfvyIc6ciAfViIDYAg]

你發乜嘢呀可以再發過?
網來?
回復 支持 反對

我想知用左幾多秒?

咁我真係冇留意到
我下次喺街場見到話你知道
回復 支持 反對

根本無敵

我到係無敵果時^^
回復 支持 反對