樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AOFE]惡人兵堡 (不再更新)

係阿,同之前個版一樣
roymen135 發表於 2-1-2013 18:24

後勤唔係帝左先有得升咩? 拜占庭一開波都未精, 點解有後勤?
回復 支持 反對

係咩, 以前拜仔不嬲都精左先有後勤
回復 支持 反對

不論樂古兵堡或惡人兵堡都會先研發後勤

你自己記錯就唔好再問
wonderingbb 發表於 2-1-2013 20:26

對唔住, 係我記錯, 我以後都唔會問你地野
回復 支持 反對

請問各位兵堡玩家有無人覺得條頓勁得濟?
雖然我整左佢350先帝但出兵速度快左成倍
你地覺得可以點樣再改? ...
wonderingbb 發表於 11-1-2013 16:28

條頓一開始就精,攻17+2,近防10+2,遠防又2+2,出兵又奇快,大象見到都望而生畏
改佢未精的話,200 or 250帝應該會好d,攻12+2,近防5+2,遠防2+2平衡好多

至於樓上roymen話條頓未精對住弓兵好似好慘,其實唔係好慘,條頓出兵12秒一隻,仲快過匈奴、哥德、維京
而且未精條頓遠防都有2+2,一般弓兵如蒙古攻力6+2,一箭先扣佢4, 射20箭先殺一隻條
又唔比拉兵,條頓真係一d都唔慘, 殺200 or 250帝唔係太難
回復 支持 反對

再加殺敵數升帝  雖一辦法
ericcheung1990 發表於 11-1-2013 18:59

條頓而家出兵咁快, 又先精銳的話, 攻力同防力都太強, 加多d殺敵數都唔係辦法
因為精條海根本唔需要帝,都已經屈晒好多人機
回復 支持 反對

自從惡人退出樂古
樂古ge兵堡場少左好多
反而vlan玩家人數提升
我見好多樂古玩開ge兵堡老高手都轉去vlan玩
...
ericcheung1990 發表於 17-3-2013 13:49

最衰咪就係果d版權撚湯米囉, 又唔知何謂版權就一咪同人嘈, 仲死唔斷氣咁針對人地,抹黑人地, 無品當正義
人地出左咁多努力同時間整個兵堡檔, 用自己團名命名係好正常, 唔like既可以自己柄埋一二邊咪鬼玩
付出既努力同時間比人不斷抹黑唱衰, 係人都唔想再整落去啦, 最終損失既咪係我地班樂古仔囉
回復 支持 反對